Huis > H > Hoe Maak Je Een Reservekopie Van Je Iphone Via Itunes?

Hoe maak je een reservekopie van je iPhone via iTunes?

Een reservekopie maken van je apparaat
  1. Sluit je apparaat aan op de computer waarmee je normaal gesproken synchronisaties uitvoert.
  2. Klik in iTunes op je pc op de apparaatknop linksboven in het iTunes-venster.
  3. Klik op 'Overzicht'.
  4. Klik op 'Reservekopie maken' (onder 'Reservekopieƫn').

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Wat dit betreft, hoe maak je een reservekopie op itunes?

Een reservekopie maken van uw iPhone, iPad of iPod touch met iTunes op uw pc
  1. Open iTunes op uw Windows-pc.
  2. Sluit het apparaat aan op uw computer met een USB-kabel.
  3. Als u wordt gevraagd om de toegangscode of wordt gevraagd of u deze computer wilt vertrouwen, volgt u de aanwijzingen op het scherm.
Hoe moet je een reservekopie terugzetten?
Je kunt je telefoon instellen zodat er automatisch een back-up van je bestanden wordt gemaakt. Open de app Instellingen op je telefoon.
...
Schakelen tussen back-upaccounts
  1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik op Systeem. Back-up.
  3. Tik op Back-upaccount.
  4. Tik op het account dat je wilt gebruiken voor back-ups.

Waarom kan ik mijn reservekopie niet terugzetten?

Als u een reservekopie probeert te herstellen en het lukt niet, kan dat verschillende redenen hebben. Het eerste wat u moet controleren is of u de juiste software gebruikt om de back-up te herstellen. Als u de verkeerde software gebruikt, is deze mogelijk niet compatibel met het back-upbestand.
Een andere mogelijkheid is dat het back-up bestand corrupt is. Dit kan gebeuren als het bestand niet goed is gemaakt of als het tijdens de opslag is beschadigd. Als het bestand corrupt is, is het misschien niet mogelijk om het te herstellen.
Ten slotte is het ook mogelijk dat de reservekopie niet volledig is. Dit kan gebeuren als de oorspronkelijke gegevens verloren zijn gegaan of als de reservekopie niet goed is gemaakt. Als de reservekopie niet volledig is, bevat ze misschien niet alle gegevens van het origineel. Hoe reservekopie gebruiken? Er zijn veel manieren om een back-up te gebruiken, maar de meest gebruikelijke manier is het gebruik van een back-up programma dat uw bestanden kopieert naar een secundair opslagapparaat, zoals een externe harde schijf, DVD of tape. U kunt ook een cloudgebaseerde back-updienst gebruiken, die uw bestanden op een externe server opslaat.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Trouwens, waar slaat whatsapp backup op iphone?

Zo werken WhatsApp backups

Deze reservekopieƫn worden opgeslagen in iCloud. De WhatsApp backups zijn dus gekoppeld aan je account. Je kan de WhatsApp-reservekopie dan ook alleen gebruiken op een iPhone die is ingesteld met hetzelfde iCloud-account als waarmee je de backups hebt gemaakt.
Waar staat backup WhatsApp iPhone?
Ga naar WhatsApp Instellingen > Chats > Reservekopie chats > Maak nu reservekopie.

Hoe WhatsApp backup terugzetten iPhone?

Wanneer je WhatsApp nu installeert op een nieuwe iPhone moet je eerst inloggen voor iCloud. Start daarna WhatsApp op en volg de stappen op het scherm. Op een gegeven moment wordt er gevraagd of je een reservekopie wil terugzetten. Kies een gewenste en de gegevens worden opnieuw gesynchroniseerd.
Hoeveel GB moet je hebben voor een reservekopie? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, aangezien de hoeveelheid opslag die u nodig hebt voor uw back-ups afhangt van de grootte van uw gegevensset en hoe vaak u een back-up van uw gegevens maakt. Als algemene vuistregel moet u echter streven naar ten minste 1 GB opslagruimte voor uw back-ups.

Waarom duurt reservekopie iPhone zo lang?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom de back-up van je iPhone lang duurt:
1. De grootte van uw back-up: Als u veel gegevens op uw iPhone hebt (bijvoorbeeld veel foto's, video's, apps, enz.), dan duurt het langer om een back-up van uw apparaat te maken.
2. De snelheid van je internetverbinding: Als u een back-up van uw iPhone naar iCloud maakt, kan de snelheid van uw internetverbinding van invloed zijn op hoe lang het back-upproces duurt.
3. Het type gegevens waarvan u een back-up maakt: Van sommige soorten gegevens (zoals foto's en video's) duurt het langer om een back-up te maken dan van andere (zoals tekstberichten en contacten).
4. Het aantal back-ups dat je hebt: Als u meerdere back-ups van uw iPhone op iCloud hebt (bijvoorbeeld als u meerdere keren een back-up van uw apparaat hebt gemaakt), kan het langer duren om een nieuwe back-up te maken, omdat het back-upproces al uw gegevens naar iCloud moet uploaden.
Als u zich afvraagt waarom de back-up van uw iPhone zo lang duurt, kunt u de voortgang van de back-up controleren via Instellingen > iCloud > Opslag > Opslag beheren.

Door Hardie

Vergelijkbare artikelen

Wat kost het om iets 3D te laten printen? :: Waar wordt de reservekopie van de iPhone opgeslagen?
Handige links