Huis > W > Waar Wordt De Reservekopie Van De Iphone Opgeslagen?

Waar wordt de reservekopie van de iPhone opgeslagen?

Op zowel Windows als macOS worden iOS-back-ups opgeslagen in een MobileSync map. Op macOS slaat iTunes back-ups op in /Users/[USERNAME]/Library/Application Support/MobileSync/Backup . (macOS 10.15 maakt back-ups met Finder in plaats van iTunes, maar deze back-ups worden op dezelfde plaats opgeslagen.)

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

En nog een vraag, hoe kan ik mijn reservekopie bekijken?

Met iCloud Drive kunt u bestanden online opslaan en uitwisselen. Deze bekijkt en bewerkt u via de app Bestanden op de iPad/iPhone, via de map iCloud Drive op de Mac en via de Verkenner als u iCloud Drive op de Windows-pc hebt gezet. Ook de website iCloud.com geeft toegang tot iCloud Drive.
Dus, hoe reservekopie maken iphone op computer?
Een reservekopie van de iPhone maken met je Windows-pc
  1. Sluit de iPhone via een kabel aan op je computer.
  2. Klik in de iTunes-app op de pc op de iPhone-knop linksboven in het iTunes-venster.
  3. Klik op 'Overzicht'.
  4. Klik op 'Reservekopie maken' (onder 'Reservekopieën').

Hoe zet ik een reservekopie terug op iPhone?

U kunt een back-up op uw iPhone herstellen door deze op uw computer aan te sluiten en iTunes te openen. Zodra iTunes is geopend, selecteert u uw iPhone in de lijst met apparaten en klikt u op het tabblad "Overzicht". Klik onder de sectie "Back-ups" op de knop "Back-up herstellen". Er verschijnt een lijst met beschikbare back-ups. Selecteer de meest recente back-up en klik op de knop "Herstellen". Waar slaat WhatsApp reservekopie op? WhatsApp maakt elke dag om 4 uur (gebaseerd op je lokale tijd) automatisch een back-up van je chats en slaat ze op in het geheugen van je telefoon. Je kunt ook altijd handmatig een back-up maken.
Als je WhatsApp van je telefoon verwijdert, maar je WhatsApp-account niet verwijdert, kun je WhatsApp opnieuw installeren en je chats herstellen vanaf je Google Drive-back-up.
Als je je WhatsApp-account verwijdert, worden je back-ups verwijderd van Google Drive.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Wat zit er in de reservekopie iPhone?

iCloud-reservekopie maakt een kopie van de gegevens op uw iPhone, iPad en iPod touch. Als u een reservekopie van uw apparaat op iCloud hebt staan, kunt u heel eenvoudig een nieuw apparaat configureren of de gegevens op een van uw bestaande apparaten herstellen.
Waar staat WhatsApp backup in iCloud?
Je chatgeschiedenis herstellen
  1. Controleer eerst of er een iCloud-reservekopie bestaat in WhatsApp > Instellingen > Chats > Reservekopie chats.
  2. Als je kunt zien wanneer de laatste reservekopie is gemaakt, verwijder en installeer opnieuw je WhatsApp.

Bovendien, waar staan de bestanden van itunes?

Ga naar de map 'iTunes' (standaard in de map 'Muziek' op je pc) en sleep de map naar het iTunes-venster. De nummers worden nu weer in de bibliotheek weergegeven. Als het bestand 'iTunes Library' zich in deze map bevindt, zijn ook je oorspronkelijke afspeellijsten zichtbaar.
Hoe inloggen in de cloud? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat het proces om in te loggen bij de cloud afhankelijk is van de cloudaanbieder die u gebruikt. In het algemeen moet u echter een account aanmaken bij een cloudaanbieder en vervolgens de door die aanbieder verstrekte gegevens gebruiken om in te loggen op hun cloudplatform. Zodra u bent ingelogd, hebt u toegang tot de verschillende diensten en bronnen die de cloudaanbieder aanbiedt.

Kan geen reservekopie maken iPhone op pc?

Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Zorg er eerst voor dat je de laatste versie van iTunes op je computer hebt geïnstalleerd. Controleer vervolgens of uw iPhone met de juiste kabel op uw computer is aangesloten. Zorg er tenslotte voor dat je voldoende vrije ruimte op je computer hebt om de back-up op te slaan. Als je problemen blijft houden, moet je misschien contact opnemen met Apple support voor verdere hulp.

Door Reginald Dezayas

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een reservekopie van je iPhone via iTunes? :: Waar zit prullenbak s10?
Handige links