Huis > K > Kan Ik Standaard Apps Van Mijn Telefoon Verwijderen?

Kan ik standaard apps van mijn telefoon verwijderen?

Apps verwijderen via het instellingenmenu
  1. Open het instellingenmenu van je telefoon.
  2. Ga naar 'Apps'.
  3. Zoek de voorgeïnstalleerde Android-app op die je wilt verwijderen.
  4. Druk op de app.
  5. Druk op 'Verwijderen'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Vervolgens, is een app een computerprogramma?

App is een afkorting van "applicatie" of "application". Het is een software programma dat gebruikt wordt op een PC, laptop of op een mobiel apparaat.
Mensen vragen ook: hoe werkt een applicatie?
HOE WERKT EEN APPLICATIE? Een applicatie of app in het kort is een software programma dat werkt op jouw apparaat. Dit hoeft niet perse een telefoon of computer te zijn. Tegenwoordig werken applicaties ook op slimme horloges, TV of auto's.

Bovendien, wat is een ander woord voor applicatie?

Er zijn een paar verschillende woorden die kunnen worden gebruikt in plaats van toepassing, waaronder programma, software en hulpmiddel. Daarvan, welke samsung apps uitzetten? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de specifieke Samsung-apps die u op uw apparaat hebt geïnstalleerd. In het algemeen kunt u echter voor elke app naar het menu Instellingen gaan en zoeken naar een optie "uitschakelen" of "verwijderen". Dit hangt af van de app, dus het kan zijn dat u moet experimenteren om de juiste optie voor elke app te vinden. Bovendien kunnen sommige apps geen manier hebben om te worden uitgeschakeld of verwijderd, in welk geval u mogelijk uw apparaat moet rooten om ze te verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Kan je Samsung apps verwijderen?

Via het Instellingen-menu

Ga naar Instellingen en dan naar Applicatiebeheer. Selecteer de app(s) die je wilt verwijderen. Tik op 'verwijderen'. Bevestig dat je ze écht wilt verwijderen.
Hoe kun je zien welke apps je hebt verwijderd?
Tik op Mijn apps en games. Tik op Alle. Er opent een lijst met alle apps die geïnstalleerd zijn (geweest). Verwijderde apps hebben een grijs kruisje in de rechterbovenhoek.

Men kan zich ook afvragen: hoe verwijder je een app die je niet kan verwijderen?

Help! Ik krijg een app niet verwijderd!
  1. Ga naar Instellingen.
  2. Ga nu naar Beveiliging.
  3. Selecteer nu Apparaatbeheerders.
  4. Verwijder nu het vinkje bij de gewenste app die je wilt verwijderen.
  5. Nadat je het vinkje hebt verwijderd kun je via de normale weg de gewenste app verwijderen.
Waarom kan ik geen apps meer verwijderen? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen apps meer kunt verwijderen. Eén mogelijkheid is dat u geen beheerdersrechten meer heeft op uw computer. Een andere mogelijkheid is dat de app niet langer compatibel is met uw besturingssysteem. Ten slotte is het ook mogelijk dat de app beschadigd is en niet meer kan worden verwijderd.

Vervolgens, kan android auto niet verwijderen?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u Android Auto niet kunt verwijderen. Eén reden kan zijn dat je niet genoeg opslagruimte op je apparaat hebt om de app te herbergen. Een andere mogelijkheid is dat uw toestel niet compatibel is met de app. Ten slotte is het ook mogelijk dat de app niet is ontworpen voor het besturingssysteem van uw toestel. Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u proberen contact op te nemen met de ontwikkelaar van de app voor hulp.

Door Narton

Vergelijkbare artikelen

Waarom Hangouts gebruiken? :: Wat is Incallui?
Handige links