Huis > W > Wat Doet Mijn Computer Op De Achtergrond?

Wat doet mijn computer op de achtergrond?

Je kunt hem ook bereiken door met de rechtermuisknop op de taakbalk te klikken en Taakbeheer te kiezen of door Ctrl +Alt +Del in te drukken om in dit overzicht dezelfde optie te selecteren. Onder Processen > Toepassingen zie je de software die momenteel is geopend - dit moet geen verrassingen bevatten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Mensen vragen ook: wat draait op de achtergrond?

Achtergrondactiviteit uitzetten (Android)
  1. Tik op Instellingen.
  2. Tik Verbindingen.
  3. Tik op Gegevensgebruik.
  4. Tik op Gegevens opslaan of op Gegevensbesparing.
  5. Tik op App toestaan bij Geg.
  6. Bepaal per app of deze de internetverbinding mag gebruiken als u de app verder niet gebruikt.
Waar vind ik Taakbeheer in Windows 10?
Druk de sneltoetsen Ctrl+Alt+Delete in. Klik op Taakbeheer in het menu.
...
Taakbeheer is op drie manieren te openen:
  1. Klik op het pictogram van het vergrootglas in de Taakbalk.
  2. Typ: Taakbeheer.
  3. Klik op Taakbeheer in het lijstje met resultaten.

Wat draait er op de achtergrond laptop?

Aangenomen dat je bedoelt welke processen er op de achtergrond draaien op een laptop:
Een verscheidenheid aan processen kan op elk moment op de achtergrond van een laptop draaien. Dit kunnen systeemprocessen, programmaprocessen en virus/malware processen zijn. Systeem processen zijn noodzakelijk voor de basis werking van de laptop en omvatten dingen zoals drivers, het Windows-register, en de Windows Event Log. Programma processen zijn geassocieerd met specifieke programma's die worden uitgevoerd op de laptop. Bijvoorbeeld, als je Microsoft Word open hebt, zal er een proces geassocieerd met dat programma op de achtergrond draaien. Virus/malware processen worden geassocieerd met kwaadaardige software die mogelijk op de laptop is geïnstalleerd. Deze processen kunnen draaien zonder dat de gebruiker het weet en kunnen worden gebruikt om schadelijke activiteiten uit te voeren, zoals het stelen van persoonlijke informatie of het gebruik van de laptop om andere computers aan te vallen. Hoe kun je zien welke programma's opstarten? Er zijn een paar manieren om te zien welke programma's worden opgestart. Eén manier is om het hulpmiddel Systeemconfiguratie te gebruiken. Deze tool vindt u in het menu Start onder Alle programma's > Accessoires > Systeemwerkset. Zodra u Systeemconfiguratie opent, gaat u naar het tabblad Opstarten. Dit tabblad toont u een lijst van alle programma's die zijn ingesteld om automatisch op te starten.
Een andere manier om te zien welke programma's opstarten is door het Taakbeheer te gebruiken. U opent Taakbeheer door op Ctrl+Alt+Del op uw toetsenbord te drukken en vervolgens op de optie Taakbeheer te klikken. Zodra Taakbeheer is geopend, gaat u naar het tabblad Opstarten. Dit tabblad toont u een lijst van alle programma's die momenteel worden uitgevoerd en alle programma's die zijn ingesteld om automatisch op te starten.
Een laatste manier om te zien welke programma's opstarten is door de Register-Editor te gebruiken. Om de Register-editor te openen, drukt u op de Windows-toets + R op uw toetsenbord. Dit opent het dialoogvenster Uitvoeren. In het dialoogvenster Uitvoeren typt u "regedit" en drukt u op Enter. Zodra de Register-editor geopend is, gaat u naar de volgende sleutel:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MicrosoftWindowsCurrentVersion\Run
Deze sleutel toont je een lijst met alle programma's die zijn ingesteld om automatisch te starten.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Welke programma's staan er op mijn pc?

Selecteer het Startmenu > Instellingen > Apps. U vindt apps ook in het Startmenu . De meest gebruikte apps staan bovenaan, gevolgd door een alfabetische lijst.
Dus, welke apps verversen op achtergrond?
Android-apparaat
  • Tik op Instellingen.
  • Tik Verbindingen.
  • Tik op Gegevensgebruik.
  • Tik op Gegevens opslaan.
  • Tik op App toestaan bij Geg. besp. aan.
  • Hier kunt u per app bepalen of deze wel of geen gebruik maakt van de internetverbinding bij het verversen op de achtergrond.

Hoe kan ik zien welke programma's op de achtergrond draaien Iphone?

Het batterijgebruik controleren

Tik op 'Toon activiteit' als u wilt zien hoelang elke app actief op het scherm en op de achtergrond is gebruikt. Onder elke app ziet u mogelijk deze typen gebruik: 'Achtergrondactiviteit' betekent dat uw batterij is gebruikt terwijl de app iets uitvoerde op de achtergrond.
Dit in overweging nemend, welke apps zijn actief? Aangenomen dat u verwijst naar actieve toepassingen op een smartphone, zal het antwoord variëren afhankelijk van het type telefoon. Op een iPhone, bijvoorbeeld, kunnen gebruikers actieve apps bekijken door te dubbelklikken op de home-knop. Hierdoor verschijnt een lijst met alle recent gebruikte apps. Op een Android-telefoon kunnen gebruikers actieve apps bekijken door het menu "Recente apps" te openen. Dit kan worden gedaan door vanaf het startscherm omhoog te vegen of door lang op de thuisknop te drukken.

Hoe zet ik Taakbeheer weer aan?

Taakbeheer kan weer worden ingeschakeld door Taakbeheer te openen en de optie "Ingeschakeld" te selecteren.

Door Haldis Gurcharan

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder je Proctorio? :: Kan mijn werkgever meekijken op mijn laptop?
Handige links