Huis > W > Waarom Crashen Mijn Apps?

Waarom crashen mijn apps?

Bepaalde Android-apps kunnen crashen zodra ze worden geopend. Deze apps bevatten Tumblr, Google Search, Waze, Tik-Tok en mogelijk meer. Google heeft een update uitgerold voor de Android System WebView applicatie. De update veroorzaakt het vastlopen van verschillende apps.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

En nog een vraag, waarom crasht mijn iphone?

Als je je iPhone intensief gebruikt, kan het zomaar gebeuren dat een app crasht. Je iPhone heeft bijvoorbeeld te weinig geheugen of de app stelt te zware eisen aan je toestel. In de App Store kun je heel wat klachten lezen over crashende apps.
Mensen vragen ook: waar zijn al mijn apps gebleven?
Play Store en swipe vanaf de linkerkant om het menu te openen. Tik op Mijn apps en games. Tik op Alle. Er opent een lijst met alle apps die geïnstalleerd zijn (geweest).

Wat dit betreft, kan een iphone crashen?

Een iPhone kan crashen als er te weinig geheugen is, als de gegevens corrupt zijn, of als er een verouderd of buggy besturingssysteem op draait. Daarvan, waarom sluiten apps vanzelf iphone? De meest waarschijnlijke reden waarom apps automatisch sluiten op je iPhone is omdat je weinig opslagruimte hebt. Als u niet genoeg opslagruimte op uw apparaat hebt, kan dit ervoor zorgen dat apps onregelmatig werken of zelfs helemaal sluiten. Om opslagruimte vrij te maken, kunt u proberen ongebruikte apps te verwijderen, de cache van uw browser te wissen of onnodige bestanden van uw toestel te verwijderen. Als u nog steeds niet genoeg ruimte kunt vrijmaken, moet u wellicht upgraden naar een apparaat met een grotere opslagcapaciteit.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe kom ik in instellingen?

Via 'Snelle instellingen' kun je de instellingen bekijken en wijzigen vanaf elk scherm op je telefoon. Je kunt de instellingen die je vaak wijzigt, toevoegen aan of verplaatsen naar 'Snelle instellingen'.
Hoe kan ik zien of mijn iPhone is gehackt?
Hoe weet je of iemand je telefoon aan het hacken is?
  • De batterij van je telefoon is snel leeg.
  • Je telefoon werkt abnormaal langzaam.
  • Je merkt vreemde activiteiten op je andere online accounts.
  • Je merkt onbekende oproepen of sms'jes op in je geschiedenis. Hackers kunnen je telefoon afluisteren met een sms-trojan.

En nog een vraag, hoe start je een app opnieuw op?

Apps opnieuw installeren of weer inschakelen
  1. Open de Google Play Store-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechts op het profielicoon.
  3. Tik op Apps en apparaat beheren. Beheren.
  4. Selecteer de apps die je wilt installeren of aanzetten. Tik bovenaan op Geïnstalleerd.
  5. Tik op Installeren of Aanzetten.
Waarom crasht mijn iPad? Er kunnen vele redenen zijn waarom uw iPad vastloopt. Het kan een probleem zijn met het besturingssysteem, een probleem met een app, of een probleem met de hardware.
Als u problemen hebt met het besturingssysteem, kan het zijn omdat er een software-update is die niet compatibel is met uw iPad. Het kan ook komen doordat er een probleem is met de opslag op uw iPad. Als u problemen hebt met een app, kan dat zijn omdat de app niet compatibel is met uw iPad of omdat de app niet up-to-date is. Het kan ook zijn dat er een probleem is met de app zelf. Als u problemen heeft met de hardware, kan het zijn dat er een probleem is met de batterij, het scherm of de WiFi.
Als u niet zeker weet wat het probleem veroorzaakt, kunt u proberen uw iPad opnieuw op te starten of te resetten. Als het probleem aanhoudt, moet je contact opnemen met Apple support voor verdere hulp.

Hoe krijg ik mijn apps weer op het startscherm?

Er zijn een paar verschillende manieren om je apps weer op het startscherm te krijgen. Eén manier is om naar de App Store te gaan en te zoeken naar de app die u wilt downloaden. Zodra u de app hebt gevonden, tikt u op de knop "Downloaden" en de app begint te downloaden op uw apparaat. Een andere manier om uw apps terug te krijgen op het startscherm is om naar de Instellingen van uw toestel te gaan en op het tabblad "Algemeen" te tikken. Tik daar op de knop "Reset" en selecteer vervolgens de optie "Startschermindeling resetten". Hierdoor wordt je startscherm teruggezet naar de standaardinstellingen en kun je al je apps weer zien.

Door Nathalia Richbourg

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je zien of je camera gehackt is? :: Waarom gaat mijn Samsung tablet niet meer aan?
Handige links