Huis > W > Waarom Is Een App Niet Beschikbaar In Uw Land Android?

Waarom is een app niet beschikbaar in uw land Android?

De apps, games en andere content in de Google Play Store kunnen per land verschillen. Nadat je een betalingsprofiel hebt gemaakt, moet je 12 maanden wachten voordat je je Play-land kunt wijzigen. Je kunt je Play-land maar 1 keer per jaar veranderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Mensen vragen ook: wat moet je doen als je apparaat niet compatibel is met de versie?

Eerst gaat u naar de instellingen van uw Android apparaat. Vervolgens zoekt u het kopje "Apps". Als u hierin bent, kunt u zoeken naar de Google Playstore en hier op klikken. Nu kunt u klikken op "updates verwijderen" en "cache wissen".
Hoe haal ik een verborgen app terug?
Tik op Instellingen. " Scroll naar beneden en zoek de optie "Apps en meldingen". Tik er dan op. Selecteer daar de optie "Alle apps weergeven" om de lijst met geïnstalleerde applicaties weer te geven, inclusief de verborgen applicaties.

Bovendien, hoe krijg het icoon van een app terug op je scherm?

De eerste stap is het vinden van de betreffende app. Zodra u de app hebt gevonden, houdt u het pictogram ingedrukt. Na een paar seconden moet het pictogram beginnen te wiebelen. Zo niet, controleer dan of u niet te hard drukt.
Zodra het pictogram beweegt, kunt u het naar de gewenste plaats op uw scherm slepen. Zodra u het pictogram op de gewenste plaats hebt gezet, laat u het gewoon los en blijft het pictogram op zijn plaats. Bovendien, hoe kan je apps zien die je ooit hebt gedownload? Er zijn een paar manieren om apps te zien die je ooit hebt gedownload:
Als u een iOS-apparaat gebruikt, kunt u naar de App Store gaan en rechtsboven op uw profielpictogram klikken. Daar ziet u een lijst met alle apps die u ooit hebt gedownload.
Als u een Android-toestel gebruikt, kunt u de Google Play Store-app openen en op het menupictogram in de linkerbovenhoek tikken. Tik daar op "Mijn apps & games" en vervolgens op "Bibliotheek". Dit toont u een lijst met alle apps die u ooit hebt gedownload.
Als u een Windows-telefoon gebruikt, kunt u naar de Store gaan en naar rechts vegen om in het menu te komen. Tik op "Downloads" en u ziet een lijst met alle apps die u ooit hebt gedownload.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Bovendien, wat te doen als google steeds stopt?

Een exacte oorzaak voor de storing is niet bekend. Technologiesite Android Authority vermoedt dat het te maken heeft met een recente update voor de app, die bij gebruikers automatisch wordt geïnstalleerd. Niet alle Android-toestellen zijn getroffen, maar op Twitter druppelen klachten van gebruikers wereldwijd binnen.
Dienovereenkomstig, wat betekent app is gestopt?
Het kan zijn dat deze app niet compatibel is met een bepaalde versie van Android. Indien je het bij één app hebt is er niet veel te proberen behalve het opnieuw installeren van de app.

Wat moet je doen als je telefoon dingen uit zichzelf doet?

Op de meeste telefoons houdt u de aan/uit-knop ongeveer dertig seconden ingedrukt of totdat de telefoon opnieuw wordt opgestart.
...
Neem contact op met de fabrikant van je apparaat voor meer informatie.
  1. Open de app Instellingen op uw telefoon.
  2. Tik op Systeem. Ontwikkelaarsopties.
  3. Schakel Ontwikkelaarsopties uit.
Dienovereenkomstig, hoe reset je een app op iphone? Er zijn twee manieren om een app op de iPhone te resetten: via de Instellingen-app of rechtstreeks vanuit de app zelf.
Om een app te resetten via de Instellingen-app, gaat u naar het gedeelte "Algemeen" en scrolt u naar beneden naar de optie "Resetten". Selecteer daar "Alle instellingen resetten" om alle apps te resetten of "Locatie en privacy resetten" om alleen de app in kwestie te resetten.
Om een app direct vanuit de app zelf te resetten, verwijdert u de app en installeert u deze opnieuw vanuit de App Store.

Dus, kan ik digid app verwijderen en opnieuw installeren?

Ja, u kunt de digid app verwijderen en opnieuw installeren. U moet echter contact opnemen met uw serviceprovider om een nieuwe activeringscode te verkrijgen.

Door Fernando Engberg

Vergelijkbare artikelen

Hoe sluit je een computer volledig af? :: Waarom kan ik mijn apps niet openen?
Handige links