Huis > W > Waarom Kan Ik Mijn Apps Niet Openen?

Waarom kan ik mijn apps niet openen?

Je kunt het cachegeheugen en de gegevens van een app meestal wissen via de app Instellingen van je telefoon. De instellingen kunnen per telefoon verschillen. Neem contact op met de fabrikant van je apparaat voor meer informatie. Je kunt tijdelijk ruimte vrijmaken door gegevens in het cachegeheugen te wissen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Bovendien, waarom crashen mijn apps als ik die wil openen?

Bepaalde Android-apps kunnen crashen zodra ze worden geopend. Deze apps bevatten Tumblr, Google Search, Waze, Tik-Tok en mogelijk meer. Google heeft een update uitgerold voor de Android System WebView applicatie. De update veroorzaakt het vastlopen van verschillende apps.
Waarom zijn sommige apps niet beschikbaar?
Als je je app niet kunt vinden op bepaalde Android-apparaten, is het mogelijk dat die apparaten niet worden ondersteund of worden uitgesloten door je app. Meer informatie over hoe je de ondersteunde en uitgesloten apparaten voor je app bekijkt.

Waar zijn al mijn apps gebleven?

Als u een iPhone, iPad of iPod touch gebruikt en een app die u hebt gedownload niet kunt vinden, controleer dan de App Store. Als u de app niet in de App Store ziet, is deze mogelijk verwijderd. Trouwens, wat moet je doen als een app steeds stopt? Als een app blijft stoppen, moet u de cache en gegevens van de app wissen. Als dat niet werkt, moet u de app verwijderen en opnieuw installeren.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Daarvan, hoe start je een app opnieuw op?

Apps opnieuw installeren of weer inschakelen
  1. Open de Google Play Store-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechts op het profielicoon.
  3. Tik op Apps en apparaat beheren. Beheren.
  4. Selecteer de apps die je wilt installeren of aanzetten. Tik bovenaan op Geïnstalleerd.
  5. Tik op Installeren of Aanzetten.
Wat dit betreft, waarom crashen mijn apps iphone?
Je iPhone heeft bijvoorbeeld te weinig geheugen of de app stelt te zware eisen aan je toestel. In de App Store kun je heel wat klachten lezen over crashende apps. Dat gebeurt bijvoorbeeld als er een nieuwe iOS-versie is verschenen en de app nog niet goed is aangepast.

Kan een iPhone crashen?

Een crashende iPhone kan meerdere oorzaken hebben. Dit zijn snelle tips om problemen op te lossen, ongeacht de oorzaak: Verwijder de app uit het recente geheugen van de iPhone en start hem opnieuw op. Dit doe je via het multitaskingscherm, door de app omhoog te vegen.
En nog een vraag, wat moet je doen als je iphone glitch? Als je iPhone hapert, kun je een paar verschillende dingen proberen om het te verhelpen. Probeer eerst uw iPhone opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, probeer dan je iPhone te resetten door de thuisknop en de slaap/wektoets tegelijk ingedrukt te houden totdat het Apple-logo verschijnt. Als geen van beide werkt, kunt u proberen uw iPhone te herstellen vanaf een back-up.

Waarom kan ik sommige apps niet downloaden?

Er zijn een paar redenen waarom u een app niet kunt downloaden uit de App Store. Eén reden kan zijn dat de app niet compatibel is met het apparaat dat u gebruikt. Een andere reden kan zijn dat uw apparaat niet de laatste versie van iOS gebruikt. Tot slot kan er een probleem zijn met uw App Store-account.

Door Chance Beyers

Vergelijkbare artikelen

Waarom is een app niet beschikbaar in uw land Android? :: Wat is chatfunctie?
Handige links