Huis > K > Kan Pdf Niet Openen Op Samsung Telefoon?

Kan PDF niet openen op Samsung telefoon?

Waarom kan ik geen PDF openen op mijn Samsung telefoon? Android-apparaten hebben niet standaard een pdf-viewer. Om pdf-bestanden te openen op een Android telefoon of tablet moet je een pdf-reader downloaden. In de Google Play Store kan je gratis een pdf-viewer downloaden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Mensen vragen ook: waarom kan ik een pdf bestand niet openen?

PDF-oplossingen
  • De pagina vernieuwen of opnieuw laden.
  • Een andere PDF weergeven.
  • Een andere PDF op uw harde schijf weergeven.
  • Een andere webbrowser gebruiken.
  • Overschakelen naar compatibiliteitsweergave (Internet Explorer)
  • Start uw computer opnieuw op en probeer de PDF opnieuw te openen.
Waarom kan ik PDF niet openen op telefoon?
Om PDF-bestanden te kunnen openen op je smartphone, heb je een PDF-reader nodig. Voor iOS (iPhone en iPad) is iBook een handige app die standaard op je smartphone geïnstalleerd is. Daarnaast is voor zowel iOS als Android de app van Adobe zeer geschikt.

Hoe open ik een PDF bestand op mijn telefoon?

Er zijn een paar verschillende manieren om een PDF-bestand op uw telefoon te openen. Eén manier is het downloaden van een PDF reader app uit de app store, zoals Adobe Reader. Zodra u de app hebt gedownload en geïnstalleerd, kunt u het PDF-bestand openen door erop te tikken in de bestandsbrowser van uw telefoon.
Een andere manier om een PDF-bestand op uw telefoon te openen is door het bestand naar uzelf te e-mailen en het te openen met de ingebouwde e-mail app op uw telefoon. Met de meeste e-mail apps kunt u PDF-bestanden bekijken zonder ze te hoeven downloaden.
Als je een Dropbox-account hebt, kun je het PDF-bestand uploaden naar je Dropbox-account en het vervolgens openen met de Dropbox-app op je telefoon. En nog een vraag, hoe open je pdf op samsung? Het proces voor het openen van een PDF op een Samsung-apparaat is afhankelijk van de app die u gebruikt om het bestand te bekijken. Als u de Samsung Internet-app gebruikt, kunt u een PDF openen door op het bestand in de downloadmap van uw browser te tikken. Als u de Google Drive-app gebruikt, kunt u een PDF openen door op het bestand in uw Drive-map te tikken. Als u een app van derden gebruikt, zoals Adobe Reader, kunt u een PDF openen door op het bestand in de map van uw app te tikken.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Trouwens, kan bestand niet openen samsung?

Een ander Google-account proberen

Probeer het bestand dan te openen met een ander account. Zo kun je inloggen op een ander account: Open de app Google Drive, Documenten, Spreadsheets of Presentaties op je Android-apparaat.
Dit in overweging nemend, hoe kan ik een pdf bestand openen?
Start Acrobat en voer een van de volgende handelingen uit:
  1. Open een bestand in de weergave Start > Recent.
  2. Kies Bestand > Openen. Selecteer in het dialoogvenster Openen een of meer bestanden en klik op Openen. PDF-documenten hebben doorgaans de extensie . pdf.

Kan PDF uit Mail niet openen?

1. Aanpassen instelling in uw Mail app. In Windows Mail staat standaard een optie aangevinkt waardoor PDF bijlages niet geopend kunnen worden met het oog op virussen etc. Deze optie kunt u uitzetten om de bijlagen alsnog te openen.
Waarom kan ik geen PDF openen in Chrome? De meest waarschijnlijke reden dat u geen PDF kunt openen in Chrome is dat u geen PDF-reader op uw computer hebt geïnstalleerd. Chrome kan geen PDF's openen in een ingebouwde viewer, dus is het afhankelijk van een externe toepassing zoals Adobe Reader om PDF's te openen. Als u een PDF probeert te openen in Chrome en er gebeurt niets, moet u proberen een PDF-reader te installeren of uw browser opnieuw configureren om een plug-in voor PDF-readers te gebruiken.

En nog een vraag, hoe zet ik een pdf op mijn startscherm van een android telefoon?

Er zijn een paar verschillende manieren om een PDF op het beginscherm van een Android-telefoon te zetten. Eén manier is om een PDF-viewer-app te downloaden uit de Google Play Store en vervolgens die app te gebruiken om het PDF-bestand te openen dat u op uw startscherm wilt zetten. Zodra het PDF-bestand is geopend in de app, moet u kunnen tikken op het menupictogram (drie puntjes in de rechterbovenhoek) en vervolgens op de optie "Toevoegen aan beginscherm". Dit zal een snelkoppeling naar het PDF-bestand op uw startscherm toevoegen. Een andere manier om dit te doen is om het PDF-bestand naar uw telefoon te downloaden (u kunt dit doen door het bestand naar uzelf te e-mailen en het vervolgens op uw telefoon te openen, of door een USB-kabel te gebruiken om het bestand van uw computer naar uw telefoon over te brengen). Zodra het PDF-bestand op uw telefoon is opgeslagen, kunt u lang op het bestand drukken en vervolgens de optie "Toevoegen aan beginscherm" selecteren. Hierdoor wordt ook een snelkoppeling naar het PDF-bestand op uw startscherm toegevoegd.

Door Kolivas Klinger

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik PDF openen op Iphone? :: Kan PDF bestand niet openen in mail?
Handige links