Huis > H > Hoe Kan Ik Pdf Openen Op Iphone?

Hoe kan ik PDF openen op Iphone?

In de Boeken-app kun je pdf's openen en bewaren die je ontvangt in Mail, Berichten en andere apps.
  1. Pdf's openen in Boeken. Tik op het bijgevoegde pdf-bestand om het te openen, tik op.
  2. Een pdf-document delen of afdrukken. Open het pdf-document, tik op.
  3. Een pdf-document annoteren.
  4. Pdf's op al je apparaten bekijken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Bovendien, hoe kan ik mijn bestanden openen?

Een bestand bekijken
  1. Ga naar drive.google.com.
  2. Log in op je Google-account met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Dubbelklik op een bestand.
  4. Een bestand in de Google Documenten-, Spreadsheet-, Presentaties-, Formulieren- of Tekeningen-indeling wordt geopend met de bijbehorende app.
Vervolgens, kan bijlage niet openen android?
Als je probeert een bijlage te downloaden, zie je misschien een foutmelding, zoals: Bijlage staat niet-geverifieerde scripts toe: We kunnen niet bevestigen of de bijlage veilig kan worden geopend. Als je de bijlage opent, bestaat de kans dat er schadelijke software wordt uitgevoerd op je computer of apparaat.

Kan PDF niet openen Android OneDrive?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u een PDF-bestand van OneDrive niet kunt openen op uw Android-apparaat:
1. Het PDF-bestand kan beschadigd zijn.
2. Het PDF-bestand kan met een wachtwoord beveiligd zijn.
3. Het PDF-bestand is mogelijk geopend in een andere toepassing.
4. Het PDF-bestand is misschien te groot.
5. U hebt misschien geen PDF-viewer op uw apparaat geïnstalleerd.
Als u problemen hebt met het openen van een PDF-bestand van OneDrive op uw Android-apparaat, kunt u het volgende proberen:
1. Controleer of het PDF-bestand corrupt is. Open hiervoor het bestand in een PDF-viewer op uw computer en kijk of het correct opent.
2. Als het PDF-bestand met een wachtwoord is beveiligd, voert u het wachtwoord in de OneDrive-app in en probeert u het bestand opnieuw te openen.
3. Als het PDF-bestand geopend is in een andere app, sluit dan de andere app en probeer het bestand opnieuw te openen in de OneDrive app.
4. Als het PDF-bestand te groot is, probeer het dan te downloaden naar uw computer en vervolgens te openen in een PDF-viewer.
5. Als u geen PDF-viewer op uw apparaat hebt geïnstalleerd, probeer er dan een te downloaden uit de Google Play Store. Vervolgens, welke app heb ik nodig om bestanden te openen? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste app om bestanden te openen is afhankelijk van het type bestand dat u probeert te openen. Enkele veelgebruikte apps die kunnen worden gebruikt om bestanden te openen zijn Microsoft Word, Excel en PowerPoint voor kantoordocumenten; Adobe Reader voor PDF's; en mediaspelers zoals iTunes, Windows Media Player en VLC voor audio- en videobestanden.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Dienovereenkomstig, kan bijlage in word niet openen?

Hebt u problemen met het openen van een bestand? Dit is waarschijnlijk omdat het bestand is opgeslagen in een bestandsindeling die niet wordt ondersteund door Word. Zoek uw apparaat en controleer de tabel om te zien of dit het geval is.
Waarom kan ik Word bestand niet openen?
Meestal is de reden dat een document niet wil openen is omdat het document niet in het juiste bestandsformaat staat ingesteld en zodoende niet op de correcte manier kan worden gestart. Om het bestand in het juiste bestandsformaat te openen doet u als volgt: Sluit het bewuste document (niet opslaan!)

Waarom opent PDF niet in Outlook?

Kies in Outlook voor Extra, Opties. Een nieuw tabblad is toegevoegd: Attachment Security & Options. Selecteer de bestandsextensies van de bestanden die u ongestoord wilt kunnen opslaan en openen en verplaats deze met behulp van de knop Move naar de rechterlijst met toegestane items.
Hoe kan ik een bijlage in een mail openen? Er zijn twee manieren om een bijlage in een e-mail te openen. De eerste manier is om te dubbelklikken op de bijlage, waardoor deze wordt geopend in het standaardprogramma. De tweede manier is rechtsklikken op de bijlage en "Openen met" selecteren in het keuzemenu. U kunt dan kiezen met welk programma u de bijlage wilt openen.

Kan bijlage in Mail niet zien?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u een bijlage niet kunt zien in de app Mail:
1. De bijlage kan corrupt zijn.
2. De bijlage is misschien niet compatibel met de Mail app.
3. De bijlage is misschien te groot.
4. De bijlage kan verborgen zijn achter de hoofdtekst van de e-mail.
Als je problemen hebt met het zien van een bijlage, probeer deze dan te openen in een ander programma of download de bijlage naar je computer.

Door Kentigerma Welk

Vergelijkbare artikelen

Waarom opent PDF in Google Chrome? :: Kan PDF niet openen op Samsung telefoon?
Handige links