Huis > W > Waarom Ziet Mijn Pc Mijn Headset Niet?

Waarom ziet mijn pc mijn headset niet?

Je kan je audiostuurprogramma bijwerken door naar “Apparaatbeheer” te gaan. Daarna selecteer je de pijl naast ” Besturing voor geluid, video en spelletjes”. Met de rechtermuisknop klik je dan op je headset en selecteer je “Stuurprogramma's bijwerken”. Klik dan “Automatisch naar bijgewerkte stuurprogramma's zoeken” aan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat moet je doen als je headset het niet doet?

Controleer of de geluidsbron aan staat en werkt. Als je geluidsbron een computer of laptop is, pas je de configuratie-instellingen aan. Als je nog steeds een vervormd geluid hoort, probeer dan een andere geluidsbron en een andere kabel.
Hoe kan ik mijn headset testen?
Ga in Geluidsinstellingen naar Invoer en ga onder Test uwmicrofoon naar de blauwe balk die omhoog en valt terwijl u in de microfoon spreekt. Als de balk beweegt, werkt je microfoon goed. Als je geen balk ziet bewegen selecteer je Problemen oplossen om het probleem met de microfoon op te lossen.

Hoe sluit je een headset aan op de pc?

Er zijn een paar verschillende manieren om een headset op een PC aan te sluiten. De meest gebruikelijke manier is het gebruik van een 3,5mm audio-aansluiting. De meeste headsets hebben twee 3,5 mm audio-aansluitingen, één voor de microfoon en één voor de hoofdtelefoon. Om de headset aan te sluiten, moet u de twee audio-aansluitingen in de corresponderende poorten van uw computer steken.
Een andere manier om een headset op een pc aan te sluiten is via Bluetooth. Om een Bluetooth-headset aan te sluiten, moet u de headset in de koppelstand zetten en hem vervolgens vinden in de lijst met beschikbare Bluetooth-apparaten op uw computer. Zodra u de headset hebt gevonden, kunt u erop klikken om de twee apparaten te koppelen. Kan niet praten door headset? Als u niet door uw headset kunt praten, zijn er een paar mogelijke oorzaken. Controleer eerst of uw headset goed is aangesloten op uw computer. Zo ja, dan is de volgende stap de geluidsinstellingen van uw computer te controleren. Controleer of de headset is geselecteerd als het primaire audio-invoer-/uitvoerapparaat. Zo ja, probeer dan uw computer opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, ligt het probleem misschien bij uw headset zelf. Probeer een andere headset te gebruiken of sluit de headset aan op een andere computer om te zien of het probleem zich blijft voordoen.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Je kunt ook vragen wat is audio eindpunt?

Het geluid van de computer wordt "gemaakt" in de geluidskaart van Windows. Dat is een hardware onderdeel waarvan u het eindpunt in de vorm van gekleurde aansluitingen kunt zien aan de achterkant van de desktop.
Mensen vragen ook: hoe zet je je headset aan?
Geluidsinstellingen op pc

Druk linksonder op het Windows logo -> Instellingen -> Systeem -> Geluid. Hier vind je een drop down menu onder Uitvoer en onder Invoer. Selecteer bij beide de gaming headset. Het geluid komt nu binnen op de gaming headset en je communiceert via de microfoon met je team terwijl je speelt.

Bovendien, waarom doet mijn koptelefoon het niet iphone?

Plug hem in (of koppel hem aan) een andere telefoon of computer en controleer of hij daar werkt. Zo nee, dan is je hoofdtelefoon waarschijnlijk defect (draadbreuk is bijvoorbeeld een veelvoorkomend probleem) en zul je deze moeten laten repareren of een nieuwe moeten kopen.
Hoe krijg ik mijn iPhone van koptelefoon af? Er zijn een paar manieren om je iPhone van de koptelefoon af te krijgen. Een manier is om naar de Instellingen-app te gaan en naar beneden te scrollen naar het gedeelte "Muziek". Vanaf daar kunt u op de knop " EQ " tikken en "Uit" selecteren. Dit zal de equalizer uitschakelen en zou de koptelefoon moeten uitschakelen.
Als dat niet werkt, kunt u proberen de hoofdtelefoon los te koppelen van de hoofdtelefoonaansluiting. Als hij is aangesloten op de Lightning-poort, kunt u proberen de knop volume omlaag en de aan/uit-knop tegelijkertijd ingedrukt te houden. Dit zou een herstart moeten forceren en de hoofdtelefoon zou de verbinding moeten verbreken.
Als je nog steeds problemen hebt, kun je proberen je iPhone te resetten. Ga hiervoor naar de Instellingen app en scroll naar beneden naar het " Algemeen " gedeelte. Tik daar op "Reset" en vervolgens op "Reset alle instellingen". Dit zal uw iPhone terugzetten naar de fabrieksinstellingen en zou de hoofdtelefoon moeten uitschakelen.

Vervolgens, hoe microfoon pc testen?

Er zijn een paar manieren om een microfoon op een PC te testen. Eén manier is om de ingebouwde geluidsrecorder van Windows te gebruiken. Open hiervoor het menu Start en zoek naar "Geluidsrecorder". Dit zal het programma openen. Klik op de knop "Opnemen" en spreek in de microfoon. Als de recorder uw stem oppikt, werkt de microfoon goed.
Een andere manier om de microfoon te testen is met een programma van derden zoals Audacity. Audacity is een gratis, open-source audio-editor die u kunt downloaden van https://www.audacityteam.org/. Zodra Audacity is geïnstalleerd, opent u het programma en klikt u op de knop "Record". Spreek opnieuw in de microfoon en als Audacity uw stem oppikt, dan werkt de microfoon.
Als u problemen hebt om de microfoon te laten werken, controleer dan of hij goed is aangesloten op de audio ingangspoort van de computer. Als de poort een kleurcode heeft, moet de microfoon op de roze poort worden aangesloten. Zorg er ook voor dat de microfoon niet gedempt is. Op de meeste PC's is er een klein microfoonpictogram in de taakbalk van Windows. Als er een rode streep doorheen staat, is de microfoon gedempt en moet u erop klikken om hem weer in te schakelen.

Door Selma

Vergelijkbare artikelen

Waarom heb ik geen wifi verbinding? :: Wat moet je doen als je oordopjes het niet doen?
Handige links