Huis > K > Kan Niet Meer Bellen Met Smartphone?

Kan niet meer bellen met smartphone?

Wanneer je Samsung toestel laat jij niet bellen of gebeld worden probeer om:
  • Toestel uit en aanzetten.
  • Selecteer netwerk handmatig.
  • Simkaart is geblokkeerd.
  • Simkaart is nog niet geactiveerd.
  • Gebruik een ander toestel.
  • Conflict met Apps.
  • Toestel resetten.
  • Apparaat terug naar fabrieksinstellingen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Waarom kan ik niet bellen of gebeld worden?

De instellingen van je telefoon kunnen beïnvloeden hoe de telefoon belt of hoe je gebeld wordt. Controleer of de Vliegtuigstand is ingeschakeld en of je telefoon oproepen van onbekende of privénummers blokkeert.
Waarom kan ik niet bellen met mijn Samsung?
Ik kan niet bellen met mijn Samsung Galaxy S10 Android 9.0

Als je de telefoon hebt ingesteld om een bepaald netwerktype te gebruiken, kan er geen verbinding met een netwerk gemaakt worden, wanneer het gekozen netwerktype buiten bereik is. Oplossing: Automatisch kiezen van een netwerktype inschakelen.

Hoe zet ik oproepblokkering uit?

Er zijn een paar manieren om het blokkeren van oproepen uit te schakelen. De eerste is om naar het instellingenmenu van uw telefoon te gaan en de functie oproepblokkering te vinden. Zodra u deze hebt gevonden, kunt u deze volledig uitschakelen of nummers toevoegen aan een witte lijst met nummers die u wel mogen bellen.
Een andere manier om oproepblokkering uit te schakelen is het gebruik van een app van derden. Er zijn een aantal van deze apps beschikbaar, en ze hebben meestal een instelling om oproepblokkering uit te schakelen.
Tot slot kun je contact opnemen met je provider en vragen of ze de oproepblokkering voor jouw nummer willen uitschakelen. Trouwens, wat is een fdn lijst? Een fdn-lijst is een lijst met telefoonnummers die niet naar uw telefoon mogen bellen. U vindt deze lijst meestal in de instellingen van uw telefoon.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Trouwens, waarom heb ik geen netwerkverbinding?

Zorg ervoor dat de vliegtuigmodus is uitgeschakeld . Probeer eerder opgeslagen wifi-netwerken te verwijderen , zoek en maak opnieuw verbinding. Probeer een tijdelijk netwerk op te zetten met een mobiele telefoon, een ander apparaat (met de hotspotfunctie) of een draadloze router.
Kan geen inkomende oproepen ontvangen iPhone?
Controleer de instellingen van de iPhone
  • Schakel de vliegtuigmodus in en uit.
  • Zie Niet storen.
  • Kijk of u bepaalde telefoonnummers hebt geblokkeerd.
  • Controleer of het doorschakelen van oproepen is ingeschakeld.
  • Controleer of Houd onbekende bellers stil is ingeschakeld.

Wat betekent het als een nummer niet bereikbaar is?

Als je bepaalde personen niet kunt bellen, kan het zijn dat ze niet bereikbaar zijn. Wat ook kan is dat je het bewuste telefoonnummer per ongeluk geblokkeerd hebt. Controleer dat in je telefoon. Het staat meestal in het menu 'Contacten'.
Wat betekent het als een nummer niet in gebruik is? Er zijn een paar verschillende manieren om deze vraag te interpreteren.
1. Wanneer een nummer niet in gebruik is, betekent dit dat het momenteel niet is toegewezen aan een actieve telefoonlijn. Dit kan om verschillende redenen gebeuren, bijvoorbeeld omdat het nummer wordt afgesloten of omdat de eigenaar van het nummer het momenteel niet gebruikt.
2. Een andere interpretatie van deze vraag is de vraag wat er met een nummer gebeurt als het niet meer actief is. In dat geval wordt het nummer gerecycled en beschikbaar gesteld aan iemand anders.
3. Tenslotte kan deze vraag ook zo worden geïnterpreteerd dat gevraagd wordt wat er met een nummer gebeurt als het niet meer nodig is. In dat geval wordt het nummer waarschijnlijk afgesloten en volledig uit het telefoonsysteem verwijderd.

En nog een vraag, wat moet je doen als je mobiel netwerk niet beschikbaar is?

Als uw mobiele netwerk niet beschikbaar is, moet u proberen verbinding te maken met een Wi-Fi-netwerk. Als u nog steeds geen verbinding kunt maken met het internet, moet u uw apparaat mogelijk opnieuw opstarten of contact opnemen met uw mobiele serviceprovider.

Door Mozes Twinkle

Vergelijkbare artikelen

Waarom houdt iPhone oproepen stil? :: Waarom kan ik geen WiFi verbinding maken?
Handige links