Huis > W > Wat Is De Nace Code Van Mijn Bedrijf?

Wat is de NACE code van mijn bedrijf?

Je kan de NACE-code van je vzw online terugvinden via de KBO, KBO Public Search. Je hebt hiervoor het ondernemingsnummer of de correcte naam of het adres van je vzw nodig. Bij "RSZ-activiteiten Nacebelcode" vind je de NACE-code die werd toegekend aan je vzw.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Is Sectorcode hetzelfde als SBI-code?

Waarvoor kan uw SBI-code ondermeer worden gebruikt? De sectorcode indeling bij de belastingdienst als uw onderneming personeel aan gaat nemen. De controle door pensioenfondsen of u onder de verplichte werkingssfeer van hun pensioenfonds valt.
Welke SBI-code valt onder Wkkgz?
Als je in het handelsregister staat met één van onderstaande SBI-codes, dan val je sowieso onder de Wkkgz: 47.73 (apotheken) 47.74 (winkels in medische en orthopedische artikelen) 86 (gezondheidszorg)

Wat is een SBI?

Een SBI is een State Bank of India. Het is een staatsbank met hoofdkantoor in Mumbai, India. Het is de grootste bank in India met meer dan 16.000 filialen en 59.000 geldautomaten. Welke categorie valt mijn bedrijf? Er zijn veel verschillende categorieën waarin bedrijven kunnen vallen, en het antwoord op deze vraag hangt af van het specifieke bedrijf in kwestie. Enkele veel voorkomende categorieën zijn productie, detailhandel, dienstverlening en landbouw. Om te bepalen in welke categorie uw bedrijf valt, moet u kijken naar de aard van uw bedrijf en het soort producten of diensten dat u aanbiedt. Misschien moet u ook een bedrijfsjurist of accountant raadplegen om een nauwkeuriger antwoord te krijgen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Mensen vragen ook: wat zijn categorie 1 bedrijven?

Alle bedrijfsactiviteiten zijn ingedeeld in milieucategorieën, waarbij milieucategorie 1 betekent dat een bedrijfstype weinig potentiële milieuhinder veroorzaakt en milieucategorie 5 of 6 veel milieuhinder veroorzaakt.
Dus, kan ik 2 zzp bedrijven hebben?
Mag je als ondernemer meerdere eenmanszaken hebben? Het is niet toegestaan om meer dan één eenmanszaak te hebben. Dit komt omdat het privé-vermogen van de eigenaar onlosmakelijk is verbonden met de eenmanszaak. Dit is de uitkomst van een uitspraak van de rechtbank.

Kan je 2 KvK nummers hebben?

Kies je voor een nieuw bedrijf? Let er dan op dat je maar één eenmanszaak mag hebben. Dus als je een nieuw bedrijf wilt opzetten, dan moet je een andere rechtsvorm kiezen voor je nieuwe bedrijf.
Kan je met 1 KvK nummer meerdere bedrijven? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat Kamers van Koophandel kunnen verschillen in hun werkwijze. In het algemeen is het echter onwaarschijnlijk dat meerdere bedrijven hetzelfde KvK-nummer kunnen delen. Elke Kamer van Koophandel kent doorgaans een uniek nummer toe aan elk bedrijf dat zich bij hen inschrijft. Als meerdere bedrijven hetzelfde nummer proberen te gebruiken, is het daarom waarschijnlijk dat de Kamer van Koophandel het dupliceren uiteindelijk ontdekt en actie onderneemt om het te corrigeren.

Wat dit betreft, wat is een hoofdactiviteit?

Een hoofdactiviteit is de belangrijkste activiteit die een bedrijf uitoefent. Dit kan worden bepaald door te kijken naar de primaire bron van inkomsten van het bedrijf. Als bijvoorbeeld de primaire inkomstenbron van een bedrijf bestaat uit de verkoop van producten, dan wordt de hoofdactiviteit beschouwd als productie of detailhandel.

Door Jurgen

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder ik Google Contacten? :: Wat zijn uw bedrijfsactiviteiten?
Handige links