Huis > W > Waar Staan De Meldingen?

Waar staan de meldingen?

Optie 1: In de app Instellingen
  • Open de app Instellingen op je telefoon.
  • Tik op Meldingen. App-instellingen.
  • Bekijk bij Meest recent welke apps jou onlangs meldingen hebben gestuurd. Tik in het dropdownmenu op Alle apps als je meer apps wilt vinden.
  • Tik op de app.
  • Zet de meldingen van de app aan of uit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waarom kan ik geen berichten ontvangen?

Zorg dat je provider sms-, mms- of RCS-berichten ondersteunt. Check je abonnement of beltegoed om te zien of dit genoeg is om berichten te sturen/ontvangen. Zorg dat je ontvangst hebt. Check of de vliegtuigmodus aanstaat.
Wat kost een iMessage?
Met iMessage kan je gratis berichten versturen en ontvangen tussen andere Apple-gebruikers. Dit betekent dus ook dat je met je iPhone berichten kan versturen naar iemand die alleen een iPad, iPod Touch of Mac heeft.

Dienovereenkomstig, is imessage gratis naar het buitenland?

Ja, iMessage is gratis naar het buitenland. U kunt iMessage gebruiken om tekst, foto's, video's en contactgegevens te versturen naar elke andere iPhone, iPad, iPod touch of Mac waarop iMessage is ingeschakeld. Hoe kan ik een iMessage versturen? Om een iMessage te versturen, moet je een iPhone hebben met een actief data-abonnement. Zodra u dat hebt, kunt u gewoon de Berichten-app openen en een nieuw bericht opstellen. Vervolgens moet u op het "i"-pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm tikken om het bericht te veranderen van een gewone sms in een iMessage.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Men kan zich ook afvragen: hoe krijg ik mijn sms berichten terug?

Het terughalen van een verwijderde sms van een Android is mogelijk met de Android Recovery Stick. Dit is een USB stick met forensische software die het totale geheugen van een Android scant en de verwijderde sms berichten, oproepen en notities weer leesbaar maakt.
Kan provider sms lezen?
Nee, een ander kan niet jouw sms'jes opvragen bij bv een provider. Die vallen onder de privacy gegevens van jou. Enige manier voor een ander om jouw sms'jes te lezen is die te lezen op jouw telefoon (al dan niet met toestemming van jou) of op de telefoon van de ander met wie je gesmst hebt.

Hoe sms versturen via pc?

Hoe pak je dit aan?
  1. Ga in je webbrowser (Chrome, Brave, Safari, Firefox, Edge) naar de pagina messages.google.com/web.
  2. Open de app Berichten op je telefoon.
  3. Tik op 'Meer' (of op de 3 bolletjes) en selecteer 'Berichten voor het web'
  4. Scan met je telefoon de QR-code die je in de browser van je pc ziet.
Hoe krijg ik een ontvangstbevestiging sms? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de methode voor het krijgen van een ontvangstbewijs sms zal variëren afhankelijk van de specifieke eisen van de persoon die de vraag stelt. Enkele tips voor het verkrijgen van een ontvangstbewijs per sms zijn echter: zorg ervoor dat het mobiele telefoonabonnement sms-diensten omvat, en meld je aan voor sms-waarschuwingen van de bedrijven waarvan je ontvangstbewijzen nodig hebt. Bovendien bieden veel bedrijven nu de mogelijkheid om ontvangstbewijzen via sms te versturen, dus ook dat kan een mogelijkheid zijn.

Kan ik inloggen zonder sms code?

Er zijn een paar manieren om in te loggen op een account zonder sms-code. Eén manier is om een app als Google Authenticator te gebruiken die codes genereert, zelfs als je geen internetverbinding hebt. Een andere manier is het gebruik van een fysiek token zoals een YubiKey die in de USB-poort van uw computer wordt gestoken.

Door Trela

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent iPad wordt niet ondersteund? :: Waar vind ik mijn berichten?
Handige links