Huis > W > Waar Vind Ik Mijn Berichten?

Waar vind ik mijn berichten?

Belangrijk: Je berichten worden opgeslagen in de sms-database op je apparaat, en andere apps hebben mogelijk toegang tot je berichten. Neem contact op met de fabrikant van je apparaat voor meer informatie over hoe je app-rechten kunt beheren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Trouwens, hoe berichten instellen op iphone?

Berichtmeldingen wijzigen op de iPhone
  1. Tik in Instellingen op 'Berichtgeving' > 'Berichten'.
  2. Kies uit onder meer de volgende opties: 'Sta meldingen toe' in- of uitschakelen. De positie en locaties van berichtmeldingen instellen. Het geluidssignaal voor berichtmeldingen kiezen.
Waar vind ik berichten op iPhone?
Je kunt ook het volgende doen:
  1. Tik in de berichtenlijst op het gesprek waarop je wilt antwoorden. Om contactpersonen en inhoud in gesprekken te zoeken, trek je de berichtenlijst omlaag en typ je in het zoekveld de tekst waar je naar zoekt.
  2. Tik op het tekstveld en typ je bericht.
  3. Tik op.

Je kunt ook vragen hoe werkt imessage?

Wanneer u een iMessage verstuurt, zoekt uw iPhone via Bluetooth of WiFi naar een andere iPhone met iMessage. Als hij er een vindt, verzendt hij het bericht via iMessage. Als hij er geen vindt, wordt het bericht verzonden via SMS. Waar kan ik mijn sms-berichten zien? Aangenomen dat je het hebt over iPhone-tekstberichten, kun je je tekstberichten zien in de app "Berichten". Zodra u de app opent, ziet u al uw vroegere en huidige gesprekken met mensen.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe sms bekijken?

Je kunt op je computer of Android-tablet met je vrienden chatten via Berichten voor het web, waarin je de berichten van je mobiele Berichten-app ziet. Met Berichten voor het web kun je sms-berichten sturen via een verbinding van je computer naar je telefoon.
Trouwens, hoe zet je je berichten op melding?
Algemene instellingen wijzigen
  1. Open de Berichten-app .
  2. Tik op Meer. Instellingen. Meldingen van andere apps stoppen: tik op Meldingen. zet Alle meldingen van Standaardinstellingen uit. Meldingen op je telefoon krijgen van Berichten: tik op Meldingen. zet Inkomende berichten aan.

En nog een vraag, waarom krijg ik geen melding op mijn iphone?

Ga naar Instellingen > Berichtgeving en kijk of de app in de lijst staat. Tik erop en controleer of de schakelaar bij Sta meldingen toe is ingeschakeld. Controleer of de juiste meldingen zijn ingeschakeld.
Hoe kan ik sms instellen? Er zijn een paar manieren om SMS in te stellen. Eén manier is om een dienst van derden te gebruiken, zoals Twilio of Nexmo. Deze diensten voorzien u van een telefoonnummer dat u kunt gebruiken om SMS-berichten te verzenden en te ontvangen. U moet een account aanmaken bij de dienst en krediet toevoegen aan uw account om berichten te kunnen versturen.
Een andere manier om SMS te versturen is het gebruik van een GSM-modem. Een GSM modem is een apparaat waarmee u SMS berichten kunt verzenden en ontvangen via een GSM mobiele telefoon netwerk. U moet een GSM-modem kopen en deze op uw computer aansluiten. Daarna moet u een softwareprogramma installeren waarmee u SMS-berichten kunt verzenden en ontvangen.
Zodra u SMS heeft ingesteld, moet u een bericht opstellen en dit sturen naar het telefoonnummer waarnaar u het bericht wilt sturen. Het bericht wordt via het GSM-netwerk verstuurd en wordt ontvangen door de persoon naar wie u het stuurt.

Bovendien, waar staat berichtencentrum?

Berichtencentrum is een map die al uw tekstberichten bevat. Het bevindt zich meestal op dezelfde plaats als uw andere mappen, zoals uw Postvak IN of Verzonden berichten.

Door Delastre Bartolotto

Vergelijkbare artikelen

Waar staan de meldingen? :: Waar vind ik de DCIM map?
Handige links