Huis > W > Wat Is Avast Cleanup?

Wat is Avast Cleanup?

Avast Cleanup voor Android is een mobiele app die bedoeld is om de prestaties van uw apparaat te verbeteren en opslagruimte vrij te maken door overbodige media, bestanden en apps te verwijderen. U kunt ruimte vrijmaken door deze items naar de cloud te verplaatsen en/of van uw apparaat te verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is Avast te vertrouwen?

Een van de beste beschermingen die je kunt vinden is die van Avast. In de meest recente test blokkeerde het gratis hulpprogramma alle aanvallen en hield het 99% van de monsters tegen. Dat is ver boven het gemiddelde.

Is Avast Cleanup gratis?

Van Avast Cleanup is zowel een gratis als een betaalde versie verkrijgbaar. Voor de betaalde versie hebt u een abonnement nodig.
Wat doet Avast Premium Security?
Avast Premium Security beschermt u tegen alle onlinedreigingen waaronder vervalste websites en ransomware.

Is Avast Cleanup betrouwbaar?

Ja, Avast Cleanup is betrouwbaar. Het is een vertrouwde en effectieve tool die kan helpen uw systeem op te schonen en de prestaties ervan te verbeteren. Dienovereenkomstig, is avast te vertrouwen? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat de meningen zullen verschillen. Sommige mensen vertrouwen avast omdat het een bekend en populair antivirusprogramma is, terwijl anderen het misschien niet vertrouwen omdat het een gratis programma is of omdat ze er in het verleden negatieve ervaringen mee hebben gehad. Uiteindelijk is het aan het individu om te beslissen of hij avast al dan niet vertrouwt.

Gerelateerde artikelen

Hoe goed is Avast?

Een van de beste beschermingen die u kunt vinden is die van Avast. In de meest recente test blokkeerde het gratis hulpprogramma alle aanvallen en hield het 99% van de monsters tegen. Dat is ver boven het gemiddelde.

Dit in overweging nemend, wat kost een avast abonnement?

Het eerste jaar betaal je slechts 44,99 euro. Als je slechts één apparaat wilt beschermen, betaal je 69,99 euro (34,99 euro het eerste jaar). Avast Ultimate is het meest uitgebreide pakket. Hierbij krijg je ook features zoals een VPN en identity protection.
Hoe Avast abonnement opzeggen?
Tik op uw profielafbeelding rechtsboven op het scherm en selecteer Betalingen en abonnementen. Tik op Abonnementen. Selecteer het Avast-abonnement dat u wilt opzeggen. Tik op Abonnement annuleren.

Wat dit betreft, wat is de beste virusscanner voor windows?

Vergelijking van de beste antivirussen voor Windows in 2022
AntivirusVanaf prijsGeldterug-garantie
1.🥇 NortonUS$ 19,99 / jaar60 dagen
2.🥈 BitdefenderUS$ 23,99 / jaar30 dagen
3.🥉 TotalAVUS$ 19,00 / jaar30 dagen
4. McAfeeUS$ 49,99 / jaar30 dagen
Wat is een goede gratis virusscanner? Er zijn veel gratis virusscanners beschikbaar, en de beste voor u hangt af van uw specifieke behoeften. Enkele populaire gratis virusscanners zijn Avast Free Antivirus, AVG AntiVirus Free en Malwarebytes Anti-Malware Free. Deze scanners zijn allemaal effectief in het opsporen en verwijderen van virussen, en ze bieden een verscheidenheid aan functies om aan verschillende gebruikers tegemoet te komen. Avast Free Antivirus bevat bijvoorbeeld een wachtwoordbeheerder en een webschild om uw online activiteiten te beschermen, terwijl Malwarebytes Anti-Malware Free real-time bescherming biedt tegen malware en spyware.

Hoe verwijder ik Avast van mijn Mac?

Er zijn twee manieren om Avast van uw Mac te verwijderen. De eerste manier is om de uninstaller te gebruiken die bij de Avast installatie zit. Open hiervoor de Avast-toepassing en klik op de knop "Avast verwijderen". De tweede manier is de toepassing "Avast Uninstaller" te gebruiken, die u kunt downloaden van de Avast-website.

Door Kay

Vergelijkbare artikelen

Wat te doen als je je verveelt volwassenen? :: Wat is de beste USB stick?
Handige links