Huis > W > Wat Betekent Printerstatus Niet Actief?

Wat betekent printerstatus niet actief?

Uw printer wordt weergegeven als 'offline' als deze niet kan communiceren met uw pc. Hier volgen enkele dingen die u kunt proberen om de printer weer online krijgen. Controleer of de printer is ingeschakeld en is verbonden met hetzelfde Wi-Fi-netwerk als uw pc.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Kan mijn HP printer niet vinden?

HP Print and Scan Doctor gebruiken (Windows)

Open het hulpprogramma. In het welkomstscherm klikt u op Start om uw printer te selecteren en de diagnostische test uit te voeren. Als uw printer niet wordt gevonden, klikt u op Mijn product wordt niet vermeld en volg controleren de instructies voor de verbinding.
Trouwens, wat moet ik doen als mijn printer niet reageert?
Je zal de software moeten installeren of een update moeten uitvoeren voor je weer kan printen. Controleer de downloadpagina van de printerfabrikant voor de nieuwste versie. Als het dan nog niet werkt, controleer dan de sectie probleemoplossing in de gebruikershandleiding van je printer.

Hoe kom je achter het wachtwoord van je printer?

Om het wachtwoord van uw printer te vinden, moet u naar de instellingen van de printer gaan. Afhankelijk van uw printermodel kunnen de stappen hiervoor verschillen. De meeste printermodellen hebben echter een bedieningspaneel met een LCD-scherm waarmee u de instellingen kunt openen. Zodra u de instellingen hebt geopend, moet u de instellingen "Beveiliging" of "Netwerk" vinden. In deze instellingen moet u het wachtwoord voor uw printer kunnen vinden. Daarvan, waar vind ik het wachtwoord van mijn printer? Er is geen universeel antwoord op deze vraag, omdat het wachtwoord voor een printer zich op verschillende plaatsen kan bevinden, afhankelijk van het merk en model van de printer. Enkele tips over waar u een printerwachtwoord kunt vinden, zijn het controleren van de handleiding of online documentatie van de printer, of rechtstreeks contact opnemen met de fabrikant van de printer.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Bovendien, waar vind ik het wachtwoord van mijn wifi?

Selecteer in Wi-Fi-status de optie Eigenschappen van draadloos netwerk. Selecteer in Eigenschappen van draadloos netwerk het tabblad Beveiliging en selecteer vervolgens het selectievakje Tekens weergeven. Uw Wi-Fi netwerkwachtwoord wordt weergegeven in het vak Netwerkbeveiligingssleutel.
Hoe kan ik mijn laptop verbinden met mijn printer?
Een printer of scanner toevoegen in Windows
  1. Selecteer Startmenu > Instellingen > Bluetooth & apparaten > printers & scanners.
  2. Selecteer Apparaat toevoegen naast Een printer of scanner toevoegen.
  3. Wacht totdat u printers in de buurt hebt gevonden, zoek de printer die u wilt gebruiken en selecteer Apparaat toevoegen.

Dienovereenkomstig, hoe lang duurt het om een printer te installeren?

Het verbinden van je printer kan tot één minuut duren. Je kan er ook voor kiezen om de printer later in het installatieproces met wifi te verbinden via de gedownloade software. Je printer kan een korte handleiding uitprinten voor het verbinden met draadloze verbinding als het na deze stap nog niet werkt.
Waarom reageert mijn Canon printer niet? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw Canon-printer niet reageert:
1. De printer is uitgeschakeld - Controleer of de printer is ingeschakeld.
2. De printer is niet aangesloten op de computer - Controleer de verbinding tussen de printer en de computer. Controleer of de USB-kabel goed is aangesloten op beide apparaten.
3. De printerdriver is niet geïnstalleerd - Om uw computer met uw printer te laten communiceren, moet de juiste driver zijn geïnstalleerd. Ga naar de website van Canon om het nieuwste stuurprogramma voor uw model printer te downloaden en te installeren.
4. De printer heeft een papierstoring - Als er een papierstoring in de printer is, moet deze worden verholpen voordat de printer weer kan gaan printen. Raadpleeg de handleiding van uw printer voor instructies over het verhelpen van een papierstoring.

Waarom kan ik niet printen vanaf mijn laptop?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u niet kunt printen vanaf uw laptop. Een reden kan zijn dat uw printer niet goed is aangesloten op uw laptop, hetzij via een USB-kabel of een draadloze verbinding. Een andere reden kan zijn dat uw printerdriver niet correct is geïnstalleerd op uw laptop. Ten slotte kan uw printer niet zijn ingeschakeld of niet goed werken.

Door Sioux

Vergelijkbare artikelen

Kan geen programma meer openen Windows 10? :: Waarom kan ik mijn printer niet verbinden met Wi-Fi?
Handige links