Huis > W > Wat Betekent Een Bestand Uploaden?

Wat betekent een bestand uploaden?

Ook voor uploaden is er een simpele uitleg, dit is namelijk het verzenden van bestanden of andere gegevens van jouw computer, tablet of smartphone naar een andere computer (server). Wanneer je gaat uploaden verstuur je bestanden via het internet.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Kan geen documenten uploaden?

Dit probleem kan om verschillende redenen optreden: U hebt een ongeldige of niet-actieve internetverbinding. Er zijn PDF-bestanden bij ExportPDF ingediend die groter zijn dan 100 MB (deze limiet geldt alleen voor ExportPDF). Het bestand heeft een niet-ondersteunde bestandsindeling.
Hoe haal ik mijn foto's uit de cloud?
Selecteer in Foto's op iCloud.com de foto's of video's die je wilt verwijderen of dubbelklik op een enkele foto of video. en klik vervolgens op 'Verwijder'. Verwijderde foto's en video's worden in het album 'Recent verwijderd' gezet, waar ze 30 dagen worden bewaard voordat ze permanent worden verwijderd.

Hoe haal je foto's terug uit iCloud?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u foto's uit iCloud kunt halen:
1. Als u een iOS-apparaat hebt, kunt u de iCloud-fotobibliotheek gebruiken om toegang te krijgen tot al uw foto's en video's vanaf elk apparaat met een internetverbinding. Open gewoon de app Foto's en meld u aan met uw iCloud-gegevens.
2. U kunt ook de iCloud-website gebruiken om toegang te krijgen tot uw foto's en video's. Ga gewoon naar www.icloud.com, meld u aan met uw iCloud-gegevens en klik op het pictogram Foto's.
3. Als u een Mac hebt, kunt u de app Foto's gebruiken om toegang te krijgen tot uw iCloud-fotobibliotheek. Open de app Foto's, klik op het menu Voorkeuren en selecteer het tabblad iCloud. Schakel vervolgens het vakje naast "iCloud-fotobibliotheek" in.
4. Tot slot kunt u de app Image Capture op een Mac gebruiken om foto's en video's uit uw iCloud-fotobibliotheek te downloaden. Start het programma, selecteer uw iOS-apparaat in de lijst met apparaten en klik op de knop "Downloaden". Hoe verwijder ik foto's uit de cloud? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat het proces voor het verwijderen van foto's uit de cloud afhangt van de clouddienst die u gebruikt. De meeste clouddiensten zullen echter een manier bieden om foto's van uw account te verwijderen via hun website of mobiele app. Over het algemeen moet u de foto's kunnen selecteren die u wilt verwijderen en vervolgens de verwijdering bevestigen. Als u problemen ondervindt met het verwijderen van foto's van uw cloudaccount, moet u mogelijk contact opnemen met de klantenondersteuning voor uw cloudservice.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Waar vind ik backup Google fotos?

Je foto's op een andere manier zoeken
  1. Open de Google Foto's-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Check of je bent ingelogd op het juiste account.
  3. Tik op de profielfoto of initiaal van je account om de back-upstatus te bekijken.
Hoe maak je een backup van Google foto's?
Een back-up is een reservekopie van al je gegevens, foto's en bestanden.
...
Open Google Foto's en tik op je profielfoto.
  1. Open Google Foto's en tik rechts bovenin op je profielfoto.
  2. Kies voor Instellingen voor Foto's.
  3. Tik op Back-up en synchronisatie.

Hoe ruimte vrijmaken op Google foto's?

Ruimte vrijmaken op je Android-apparaat

Log in op je Google-account. Ruimte vrijmaken. Je ziet hoeveel ruimte er vrijkomt. Als je alle items van je telefoon wilt verwijderen, tik je op Vrijmaken.
Hoe zet ik alle foto's in de cloud? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, want er zijn verschillende manieren om foto's naar de cloud te uploaden. Een veelgebruikte methode is het gebruik van een cloud-gebaseerde opslagdienst, zoals Dropbox of Google Drive. Met deze diensten kunnen gebruikers bestanden uploaden van hun computer naar de cloud, waar ze toegankelijk zijn vanaf elk apparaat met een internetverbinding. Een andere optie is het gebruik van een dienst voor het delen van foto's zoals Flickr of Instagram, waarmee gebruikers ook foto's online kunnen uploaden en delen.

Men kan zich ook afvragen: waar zijn mijn foto's gebleven samsung?

Er zijn een paar verschillende mogelijkheden waarom uw foto's ontbreken op uw Samsung-apparaat. Een mogelijkheid is dat u ze per ongeluk hebt verwijderd. Een andere mogelijkheid is dat ze zijn opgeslagen op een locatie die niet gemakkelijk toegankelijk is, zoals op een SD-kaart of in een cloudopslagdienst. Ten slotte is het ook mogelijk dat de foto's beschadigd zijn of anderszins niet kunnen worden bekeken. Als u niet zeker weet waar uw foto's zijn opgeslagen, kunt u proberen een app voor bestandsbeheer te gebruiken om ze te lokaliseren.

Door Schiffman

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je spiegelbeeld uit op FaceTime? :: Waar vind ik de GOM in Word?
Handige links