Huis > H > Hoe Gebruik Je Nb?

Hoe gebruik je NB?

Nota bene (vaak afgekort tot N.B. of NB) betekent: let wel en komt uit het Latijn waar het letterlijk noteer goed betekent, oftewel neem hier goede notitie van. In teksten wordt het op twee manieren gebruikt. Na een begrip, meestal tussen haakjes, om aan te geven dat er iets uitzonderlijks aan de hand is.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik ik GPX bestanden?

Je kunt gpx gebruiken als je een fiets of wandel gps apparaat hebt. Je kunt het bestand openen met een app nadat je het hebt gedownload. De meeste apps zijn gratis.

Dit in overweging nemend, hoe schrijf je ps correct?

De officiële spelling is PS, zonder punten. P.S. met punten komt in de praktijk ook geregeld voor. Een postscriptum is een naschrift onderaan een brief, nog onder de ondertekening. De afkorting ervan is volgens de officiële spelling PS, met hoofdletters en zonder punten.
En nog een vraag, waar zet je ps in een mail?
Tussen de afsluiting en je naam, zet je je handtekening. Je gebruikt dit wanneer je met een laatste opmerking extra aandacht wilt trekken. Je begint de zin achter PS met een hoofdletter en sluit af met een punt.

Waar gebruik je PS?

In de wereld van grafisch ontwerp en digitale kunst is "PS" steno voor Adobe Photoshop, een van de populairste en krachtigste programma's voor beeldbewerking. Of je nu een professionele grafisch ontwerper bent of gewoon een hobbyist, de kans is groot dat je Photoshop ooit hebt gebruikt. Photoshop wordt gebruikt voor de meest uiteenlopende taken, van eenvoudige fotobewerking en retoucheren tot complexe beeldcompositie en -manipulatie. Wat is de betekenis van NB? NB wordt meestal gebruikt als afkorting voor "notitie goed" of "nota bene". Het wordt vaak gebruikt om aan te geven dat iets belangrijk is of speciale aandacht verdient.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Trouwens, wat betekent nb in engels?

Synoniemen voor "N.B." in het Engels

Nota Bene; N.B.
Hoe schrijf je aanstaande afgekort?
Voor aanstaande wordt de afkorting a.s. gebruikt, met twee punten. Het is aan te bevelen aanstaande voluit te schrijven. A.s. is een echte afkorting. Dat is een verkorte vorm die wordt uitgesproken zoals het woord waarvoor de afkorting voluit staat: aanstaande.

Welke afkortingen schrijf je met hoofdletters?

Afkortingen schrijf je met kleine letters, behalve afkortingen van namen. De meeste afkortingen krijgen geen punten (cd, tv, btw), maar afkortingen als m.u.v. en d.w.z. wel.
Dienovereenkomstig, wat is de afkorting van pa? De afkorting voor "pa" is "P".

Is PS informeel?

Nee, PS is geen informele maatstaf. PS is een statistische methode die wordt gebruikt om twee groepen te vergelijken die op een vooraf gespecificeerd covariaat zijn afgestemd.

Door Abbi

Vergelijkbare artikelen

Hoe schrijf je een professionele email? :: Is elke telefoon geschikt voor 4G?
Handige links