Huis > H > Hoe Lang Wordt De Iphone 8 Nog Ondersteund?

Hoe lang wordt de iPhone 8 nog ondersteund?

Je kunt dus de releasedatum plus 5 รก 6 jaar nemen om tot de laatste datum van Apple's OS-ondersteuning te komen. Bijvoorbeeld: de iPhone 8 refurbished is uitgebracht in 2018 en zal tot en met (+6) september 2024 van de laatste iOS versie genieten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

En nog een vraag, welk jaar is de iphone 6 uitgekomen?

De iPhone 6 is de naam van Apples vlaggenschip van 2014 en de opvolger van de iPhone 5S en de iPhone 5C. Het Apple-toestel werd op dinsdag 9 september 2014 gepresenteerd en had voor het eerst een groter 4,7 inch-scherm met aanzienlijk meer pixels dan zijn voorganger.
Welke iPhone wordt niet meer ondersteund?
De iPhone 6s (Plus) uit 2015 heeft nog de meeste updates gekregen en is ook ondersteund in iOS 15. Deze uitgebreide ondersteuning is met iOS 16 gestopt, Apple biedt de oudere toestellen zoals de iPhone 6s, iPhone SE en iPhone 7 geen ondersteuning meer.

Trouwens, hoe lang is een iphone 7 in cm?

De iPhone 7 is 138,3 mm (5,44 inch) lang. Is de iPhone 8 nog goed? De iPhone 8 werd uitgebracht in september 2017 en is nog steeds een goed toestel. Het heeft een 4,7-inch Retina HD-display, 12MP-camera en A11 Bionic-chip. Het is beschikbaar in 64GB en 256GB opslagopties.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Mensen vragen ook: hoe lang kan mijn iphone nog mee?

Apple biedt gemiddeld 5 jaar software-ondersteuning aan iPhones, soms 6 jaar als de hardware krachtig genoeg is. Dat is veel langer dan bij Android! In 2021 koos Apple er bijvoorbeeld voor om de iPhone 6S (2015) en de iPhone SE (2016) binnen de boot te houden. 6 jaar ondersteuning dus.
Welke iPhone welk jaar?
Vul het serienummer in en bevestig.

Apple geeft iedere iPhone standaard een jaar fabrieksgarantie vanaf de dag dat deze verkocht is. Door simpelweg een jaar van de datum die op deze pagina staat af te trekken, weet je precies op welke datum je iPhone oorspronkelijk is verkocht.

Wat kost een nieuwe iPhone 6?

De nieuwe Apple-telefoons zijn vanaf 26 september te koop in Nederland. De 16GB-versie van de iPhone 6 gaat los 699 euro kosten, maakte Apple bekend. Voor hetzelfde model van de iPhone 6 Plus moet je 799 euro neertellen.
Men kan zich ook afvragen: hoe lang bestaat de iphone? De iPhone werd voor het eerst uitgebracht op 29 juni 2007.

Welke iPhone kan ik nog updaten?

De volgende iPhones kunnen nog steeds worden bijgewerkt:
- iPhone 6s
- iPhone 6s Plus
- iPhone SE
- iPhone 7
- iPhone 7 Plus
- iPhone 8
- iPhone 8 Plus
- iPhone X
- iPhone XS
- iPhone XS Max
- iPhone XR
- iPhone 11
- iPhone 11 Pro
- iPhone 11 Pro Max.

Door Gertruda

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang bestaat artificial intelligence? :: Hoe regel en bewaak je auteursrecht?
Handige links