Huis > W > Waar Vind Ik Mijn Bestanden Op Mijn Samsung?

Waar vind ik mijn bestanden op mijn Samsung?

Bestand downloaden op Android-apparaat

Het bestand staat in de app Mijn bestanden. Ga naar de paragraaf hieronder 'Bestanden terugvinden' om te zien of het geopende document hier inderdaad bij staat na het openen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waar staan bestanden op Samsung?

Stap 1: Open de app-drawer. Stap 2: Druk op het mapje "Samsung". Stap 3: Druk op Mijn bestanden.
Daarvan, waar vind ik wat ik gekopieerd heb?
Klembordgeschiedenis. Het klembord bevat het laatst gekopieerde/geknipte item. Maar het kan sinds de laatste update van Windows 10 (versienummer 1909) en de introductie van Windows 11 eigenlijk veel meer. Wie de klembordgeschiedenis inschakelt, krijgt toegang tot alle gekopieerde/ geknipte items.

Waar kan ik geinstalleerde apps vinden?

Als u een Windows 10-computer gebruikt, kunt u geïnstalleerde apps vinden door naar het menu Start te gaan en op de optie "Alle apps" te klikken. Dit opent een lijst met alle apps die op uw computer zijn geïnstalleerd. Als u een Mac gebruikt, kunt u geïnstalleerde programma's vinden door de Finder te openen en vervolgens op de map "Toepassingen" te klikken. Hoe kan ik zien welke apps openstaan? Om te zien welke programma's momenteel geopend zijn, kun je het hulpprogramma "Activity Monitor" van macOS gebruiken of het commando "top" in de Terminal.
Activity Monitor is te vinden in de map "Utilities" in de map "Applications", of je kunt het starten met Spotlight door op Command+Space te drukken en "Activity Monitor" in de zoekbalk te typen. Zodra Activity Monitor is geopend, selecteert u de optie "Alle processen" in het uitklapmenu bovenaan het venster. Dit toont u een lijst van alle processen die momenteel op uw computer draaien, inclusief zichtbare en achtergrondprocessen. Om alleen de processen voor zichtbare apps te zien, klikt u op het menu "Beeld" en selecteert u de optie "Kolommen". In het resulterende venster vinkt u het vakje "Windowed processes" aan en klikt u op "OK".
Het commando "top" kan worden gebruikt om te zien welke processen op een bepaald moment de meeste CPU-bronnen gebruiken. Om "top" te starten, opent u de Terminal (te vinden in de map "Utilities" in de map "Applications") en typt u "top" in de opdrachtprompt. Dit toont u een lijst van de lopende processen, gesorteerd op de hoeveelheid CPU-bronnen die ze gebruiken. De kolom "%CPU" toont het percentage van de totale CPU-bronnen die elk proces gebruikt.

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dit in overweging nemend, waar is mijn app icoon?

Tik op de app en houd deze vast. Haal daarna je vinger van het scherm. Als er snelkoppelingen beschikbaar zijn voor de app, wordt er een lijst weergegeven. Tik op de snelkoppeling en houd vast.
Kan gedownloade bestanden niet vinden?
Ga naar Bestanden > Categorieën > Downloads en favorieten en zoek naar de bestanden in de betreffende app van derden. Als u bestanden wilt vinden die zijn zijn gedownload met de Browser, gaat u naar Lokaal > Interne opslag. Ga naar de map Download en tik vervolgens op Browser.

Hoe krijg ik mijn app terug?

Vanuit het menu ga je naar Mijn apps en games. Kies vervolgens voor Bibliotheek. In de bibliotheek vind je alle apps welke ooit door jouw account vanuit de Play Store zijn geïnstalleerd. Dit houd in dat je hier dus ook apps kunt zien welke op een ander Android apparaat geïnstalleerd zijn (geweest).
Kan app niet vinden op Samsung telefoon? Als u een app op uw Samsung-telefoon niet kunt vinden, kan het zijn dat de app verborgen is. Om verborgen apps te zien, gaat u naar de app-lade en tikt u op de knop Menu. Tik op Type weergeven en vervolgens op Alle apps. U zou nu alle apps op uw telefoon moeten kunnen zien, zelfs als ze verborgen zijn.

Wat is Peel mi Remote?

Peel mi Remote is een smartphone-app waarmee gebruikers hun huiselektronica, waaronder tv's, settopboxen en huishoudelijke apparaten, kunnen bedienen met hun telefoon. De app gebruikt infrarood om te communiceren met de apparaten, dus gebruikers moeten hun telefoon richten op het apparaat dat ze willen bedienen. De app bevat een database van meer dan 400.000 apparaten, zodat gebruikers meestal het apparaat kunnen vinden dat ze willen bedienen. Met de app kunnen gebruikers ook aangepaste lay-outs voor afstandsbedieningen maken en hun lay-outs delen met andere gebruikers.

Door Appleton

Vergelijkbare artikelen

Wat is beter AVG of Norton? :: Hoeveel is 16:9 in pixels?
Handige links