Huis > W > Welke Antivirus Voor Mac?

Welke Antivirus voor Mac?

De beste antivirus voor macOS
  • Avast Security (deze raden wij af)
  • Bitdefender Antivirus voor Mac.
  • Intego Virusbarrier.
  • Kaspersky Lab Internet Security.
  • Symantec Norton Security.
  • Trend Micro Antivirus.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Is Norton nodig bij Apple?

Apple voegt van alles toe in hun software om virussen en hackers buiten te houden. Maar dit is helaas niet altijd genoeg. Norton 360 Deluxe geeft je het laatste stukje extra beveiliging die je nodig hebt om 100 procent veilig te surfen, downloaden, en videobellen.
Heb ik een virus op mijn iPad?
Het antwoord is eenvoudig: dat is niet zo. Telefoons kunnen namelijk niet door virussen worden geïnfecteerd. Maar ze kunnen wel worden geïnfecteerd door andere soorten malware. Veel mensen spreken ten onrechte van "virussen op Android" of "iPhone-virussen" terwijl ze malware in het algemeen bedoelen.

Vervolgens, hoe weet ik of ik gehackt ben ipad?

Er zijn een paar tekenen die erop kunnen wijzen dat uw iPad gehackt is:
-U ziet vreemde of onbekende pictogrammen op uw beginscherm
-Uw apparaat werkt ongewoon langzaam
-Uw batterij loopt sneller leeg dan normaal
-U ontvangt vreemde of onverwachte tekstberichten of telefoontjes
-U ziet onbekende websites verschijnen in de geschiedenis van uw webbrowser
Als u vermoedt dat uw iPad gehackt is, kunt u het beste de fabrieksinstellingen herstellen. Dit zal al uw gegevens wissen en opnieuw beginnen, waardoor alle kwaadaardige software die mogelijk is geïnstalleerd wordt verwijderd. Wat dit betreft, hoe weet je als de ipad beveiligd is? Als je het hebt over de beveiliging van de iPad zelf, dat wil zeggen dat het apparaat beschermd is tegen bedreigingen van buitenaf, dan zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Ten eerste heeft de iPad een ingebouwd codeslot dat kan worden gebruikt om ongeoorloofde toegang tot het apparaat te voorkomen. Bovendien kan de iPad worden ingesteld om alle gegevens te wissen na 10 mislukte wachtwoordpogingen, wat uw gegevens verder beschermt. Ten slotte heeft de iPad ook ingebouwde hardwareversleuteling, wat betekent dat zelfs als iemand toegang zou krijgen tot het apparaat, hij de gegevens die erop zijn opgeslagen niet zou kunnen lezen.

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Kan iemand zomaar je telefoon hacken?

Ja, uw telefoon kan worden gehackt, en het gebeurt vaker dan u denkt. Maar er zijn manieren om te zien of u het slachtoffer bent geworden van een telefoonhack en u kunt maatregelen treffen om te voorkomen dat uw telefoon wordt gehackt. In dit artikel leest u hoe u zich kunt beschermen tegen hacken.
Dienovereenkomstig, wat is schermgordijn?
Het schermgordijn is een functie die ervoor zorgt dat het scherm zwart is en dat zienden niet kunnen zien wat erop het scherm staat. Voor een blinde blijft het scherm leesbaar. Fijn voor de privacy. Schakel het schermgordijn in- of uit door driemaal met drie vingers op een willekeurig plek op scherm te tikken.

Hoe kan ik mijn iPhone beveiligen tegen hackers?

Gebruik de iCloud wachtwoord sleutelhanger

Houd je account veilig door de iCloud-sleutelhanger te gebruiken. Deze service genereert voor jou unieke wachtwoorden die zeer moeilijk te kraken zijn. De iCloud-sleutelhanger onthoudt alle gebruikersnamen en wachtwoorden en slaat deze zorgvuldig voor je op.
Bovendien, wat gebeurt er als je een virus op je telefoon hebt? Als je een virus op je telefoon hebt, kan dat verschillende problemen veroorzaken. Het meest voorkomende probleem is dat het uw telefoon kan vertragen of het gebruik ervan kan bemoeilijken. In sommige gevallen kan een virus ook bestanden verwijderen of informatie van uw telefoon stelen.

Is mijn smartphone geinfecteerd?

Er is geen zekere manier om te weten of uw smartphone geïnfecteerd is, maar er zijn enkele tekenen die op een infectie kunnen wijzen. Als uw telefoon plotseling trager is dan normaal, als hij vaak crasht of als de batterijduur snel afneemt, kunnen dit tekenen van een infectie zijn. Als er bovendien nieuwe en onbekende apps op uw telefoon verschijnen of als u vreemde en ongevraagde sms-berichten ontvangt, kan uw telefoon geïnfecteerd zijn. Als u vermoedt dat uw telefoon is geïnfecteerd, moet u een virusscan uitvoeren en, indien mogelijk, uw apparaat resetten.

Door Alvis Counterman

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je gratis muziek luisteren op iPhone? :: Is movavi Video Editor gratis?
Handige links