Huis > K > Kan Ik Voor Iemand Anders De Telefoon Opwaarderen?

Kan ik voor iemand anders de telefoon opwaarderen?

De meeste providers bieden verschillende manieren om beltegoed op te waarderen voor een ander. Soms is het nodig om de telefoon waar het tegoed voor is bij de hand te hebben. In dat geval kun je een nummer bellen of een SMS versturen met de opwaardeercode.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dus, hoe lang is prepaid tegoed geldig?

Het beltegoed op je Prepaid simkaart is onbeperkt geldig zolang je simkaart actief is. Je simkaart houd je actief door minimaal één keer per half jaar: Een uitgaand gesprek te voeren. Een sms te sturen. Kan een prepaid kaart verlopen? Wat gebeurt er met de verlopen simkaarten en nummers? Als een prepaid simkaart vervalt staat het 6 maanden geblokkeerd in het systeem / computer van de desbetreffende provider. Na 6 maanden wordt de prepaid kaart gekoppeld aan een nieuw prepaid pakket. Het nummer wordt dus opnieuw gebruikt voor een andere klant.

Vervolgens, hoeveel mb is 10 euro beltegoed vodafone?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat de hoeveelheid data die je met 10 euro beltegoed krijgt bij Vodafone afhankelijk is van een aantal factoren, waaronder het land waarin je je bevindt, het specifieke Vodafone-abonnement dat je gebruikt en eventuele kortingen of promoties die momenteel actief zijn. Als algemene richtlijn geldt echter dat 10 euro Vodafone-tegoed meestal genoeg is voor ongeveer 1-2GB data. Dit in overweging nemend, hoeveel kan je bellen met 10 euro beltegoed? Ervan uitgaande dat je het over belminuten hebt, kun je met 10 euro beltegoed in totaal 100 minuten bellen.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

En nog een vraag, hoeveel is 10 euro beltegoed?

Je opwaardeerbedrag wordt hierbij verdubbeld en het €10,- tegoed is €20,- waard. Sommige providers combineren daarbij het beltegoed met data die je verbruikt, waarbij andere providers weer aparte bundels hebben om data op te waarderen. Dienovereenkomstig, hoeveel is 1 belminuut? Daar sluit je namelijk geen aparte bundels af, maar één bundel voor internet, bellen én smsen. 1 MB staat dan gelijk aan 1 belminuut of 1 sms. Wil je echt een goede inschatting maken van hoeveel belminuten je nodig hebt?

Vervolgens, hoe stuur je beltegoed voor iemand?

Hoe verstuur ik dan beltegoed*?

Sms het volgende: p2p spatie pincode spatie bedrag in SRD spatie mobielnummer ontvanger naar het nummer 134. Let wel: het bedrag kan niet hoger zijn dan je eigen basis beltegoed.
Daarvan, hoe werkt beltegoed? Krediet werkt doordat geldgevers geld lenen aan mensen of bedrijven. De mensen of bedrijven die het geld lenen, moeten het geld met rente terugbetalen. De rente is meestal een percentage van het geleende bedrag. Krediet wordt gebruikt door mensen en bedrijven om dingen te kunnen kopen die ze anders niet zouden kunnen betalen.

Bovendien, kan geen 1244 bellen?

De vraag is niet duidelijk. Als er een technische vraag is over het bellen van 1244, dan is het antwoord dat dit een gratis nummer is om de klantenservice van Telus te bellen. Als er een andere vraag is, dan is het antwoord onduidelijk.

Door Buxton

Vergelijkbare artikelen

Hoe moet je een beltoon downloaden? :: Wat is mijn prepaid tegoed?
Handige links