Huis > W > Wat Is Mijn Prepaid Tegoed?

Wat is mijn prepaid tegoed?

Je kunt je PrePaid beltegoed opvragen door gratis te bellen naar 1244 of sms SALDO naar 1144 (gratis).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Welk nummer bellen voor beltegoed Vodafone?

Bel 0800-0560 (gratis, maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 21.00 en zaterdags van 9.30 tot 18.00 uur. Dienovereenkomstig, hoe lang is prepaid tegoed geldig vodafone? Je tegoed en nummer blijven onbeperkt geldig als je het tegoed minimaal 1x in de 6 maanden gebruikt. Dit doe je door te bellen, een SMS versturen, data te gebruiken of door op te waarderen. Gebruik je je prepaid nummer langer dan 6 maanden niet? Dan kun je je tegoed 3 maanden niet gebruiken.

Dienovereenkomstig, hoeveel belminuten voor 10 euro?

Dienovereenkomstig zijn er 60 belminuten voor 10 euro. Hoe zet je beltegoed op je mobiel? Er zijn een paar manieren om beltegoed op je mobiele telefoon te zetten. Eén manier is om een prepaidkaart te kopen in een winkel of online en dan de code van de kaart in te voeren op je telefoon. Een andere manier is om een directe betaling van uw bankrekening naar uw telefoonbedrijf te regelen. Ten slotte bieden sommige telefoonmaatschappijen de mogelijkheid om per sms te betalen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe zie ik beltegoed op Iphone?

Log in met je telefoonnummer en je wachtwoord en kijk onder het tabblad Overzicht. Je kunt je beltegoed ook opvragen door te bellen naar het Opwaardeernummer 1244. Hoeveel prepaid heb ik nog KPN? Bel (gratis) naar 1244, je bundelverbruik en resterende tegoed wordt dan opgelezen.

Dit in overweging nemend, hoeveel beltegoed heb ik nog ah?

Je kan altijd je tegoed en houdbaarheid gratis opvragen met een gratis SMS. SMShiervoor BUNDELTEGOED naar nummer 1266. Trouwens, hoe werkt nummerbehoud vodafone? Bij het porteren van je nummer naar Vodafone, blijft je oorspronkelijke nummer behouden. Dit betekent dat je je huidige abonnement kunt opzeggen en vervolgens een nieuw abonnement afsluiten bij Vodafone, zonder dat je je telefoonnummer hoeft te wijzigen. Je hoeft je nummer dus niet meer door te geven aan al je contacten.

Wat kost prepaid bellen Vodafone per minuut?

Prepaid calling with Vodafone costs €0,19 per minute.

Door Sachiko

Vergelijkbare artikelen

Kan ik voor iemand anders de telefoon opwaarderen? :: Hoe zet je beltegoed op je mobiel?
Handige links