Huis > W > Wat Is Een Ander Woord Voor Machines?

Wat is een ander woord voor machines?

als synoniem van een ander trefwoord: apparaat (zn) : apparatuur, gereedschap, hulpmiddel, machine, machinerie, mechaniek, toestel, tuig, werktuig.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe zijn machines ontstaan?

Geschiedenis. De machine-industrie is ontstaan tijdens de industriële revolutie. Deze bedrijven zijn vooral voortgekomen uit ijzergieterijen, scheepswerven, smederijen, en reparatiewerkplaatsen. Niet zelden werden machinefabrieken en een scheepswerf samengevoegd onder één dak.
Trouwens, wat is de betekenis van machinaal?
machinaal - bijvoeglijk naamwoord uitspraak: ma-chi-naal 1. waar machines bij gebruikt worden ♢dat gras wordt machinaal gemaaid 2. zonder erbij na te denken ♢machinaal dekte zij de tafel...

Men kan zich ook afvragen: hoe schrijf je machine?

Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden, want er is niet één correct antwoord. Het hangt af van het type machine waarvoor je schrijft, en van je persoonlijke voorkeuren. Er zijn veel verschillende manieren om machinecode te schrijven, en het is vaak aan de individuele programmeur om de beste methode te kiezen voor de betreffende taak. Waar worden machines gemaakt? De meeste machines worden in fabrieken geassembleerd. De afzonderlijke onderdelen waaruit een machine bestaat, worden gewoonlijk in verschillende fabrieken vervaardigd en vervolgens naar de assemblagefabriek vervoerd.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Wat is de eerste machine?

Aristoteles was rond 340 v. Chr. de eerste die de hefboom en schroef als machine aanduidde. In dezelfde tijd kwam de Griekse filosoof Archimedes met het concept van de "eenvoudige machines" door zijn studie naar de hefboom, katrol en schroef. Hij ontdekte het principe van de mechanische versterking van de hendel.
Hoe ontstond de industrie?
De industriële revolutie begon rond 1750 in Engeland en vervolgde begin negentiende eeuw in de rest van Europa. Ambachtelijke en kleinschalige werkplaatsen groeiden uit tot grote fabrieken en vormden samen een grootschalige industrie.

Wat dit betreft, welk woord herken je in machinaal?

mechanisch (bn) : gerobotiseerd, machinaal, mechaniek, werktuigkundig.
Vervolgens, wat is het tegenovergestelde van machinaal? Het tegenovergestelde van mechanisch is biologisch.

Wat is voorbarig zijn?

Er bestaat geen precieze definitie van vroeggeboorte, maar over het algemeen wordt ermee verwezen naar baby's die vóór 37 weken zwangerschap worden geboren. Sommige baby's worden te vroeg geboren vanwege medische complicaties, maar anderen kunnen zonder duidelijke reden te vroeg geboren worden. Premature baby's lopen een verhoogd risico op verschillende gezondheidsproblemen, zoals ademhalingsproblemen, voedingsproblemen en geelzucht. Ze lopen ook meer risico op ontwikkelingsachterstand en leerstoornissen.

Door Marta

Vergelijkbare artikelen

Wat is het koppelteken? :: Wat gebeurt er als je een geest oproept?
Handige links