Huis > W > Wat Voor Woord Is Fout?

Wat voor woord is fout?

(m./v.) Uitspraak: [fɑut] Verbuigingen: fout|en (meerv.) iets dat niet juist is Voorbeelden: `een fout maken/begaan`, `een fout corrigeren`koeien van fouten (grote fouten)kapitale/kardinale fouten (grote foute...

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Is het fout of Foud?

fouten (meerv.)
Daarvan, wat is de betekenis van ongemak?
iets waar je last van hebt

de hinder. een kwaal aan het lichaam. Kwaal of gebrek aan het lichaam, last, hinder. 1) Gebrek 2) Hinder 3) Incommoditeit 4) Inconveniënt 5) Inconveniëntie 6) Kwaal 7) Last 8) Lastigheid 9) Moeilijk 10) Moeite 11) Ongerief 12) Onprettige gewaarwording 1...

En nog een vraag, wat is de betekenis van pienter?

Het woord "pienter" is een Nederlands woord dat "ondernemend" of "ijverig" betekent. Daarvan, welk woord is verkeerd gespeld? The word "misspelled" is misspelled.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Dus, wat is zeer bekwaam?

bekwaam - Bijvoeglijk naamwoord 1. (van een persoon) in staat om bepaalde taken goed uit te voeren; competent, capabel, kundig ♢ De bekwame arts wist de patiënt goed te behandelen.
Daarvan, is het goed of goet?
Middelnederlands
enkelvoud
mv
nominatiefgoedegoede
genitiefgoetsgoeder
datiefgoedengoeder

Is het de of het ongemak?

In de Nederlandse taal gebruiken wij het ongemak.
Wat is een ander woord voor de hinder? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het woord "overlast" voor verschillende mensen verschillende dingen kan betekenen. Enkele mogelijke synoniemen voor "overlast" zijn echter "ergernis", "plaag", "irritatie", "ongemak" of "last".

Wat is reproduceren?

Reproduceren is het proces van het maken van nieuwe individuen van een soort. Dit kan door seksuele of aseksuele means. Seksuele reproduceren is het proces van twee individuen die samenwerken om een ​​nieuw individu van hun soort te maken. Aseksuele reproduceren is het proces van een individu dat zichzelf klonen om een ​​nieuw individu van hun soort te maken.

Door Frederigo Menifee

Vergelijkbare artikelen

Waar komt het woord pienter vandaan? :: Hoe zou jij de wereld veranderen zodat we met zijn allen weer in een positieve flow komen?
Handige links