Huis > W > Waar Komt Het Woord Pienter Vandaan?

Waar komt het woord pienter vandaan?

Dat is een op het oog typisch Nederlands woord, maar komt van berkelahi, 'vechten' in het Indonesisch. En het Nederlandse 'pienter' komt van pintar, dat in het Indonesisch 'slim' of 'bekwaam' betekent.”

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat is de betekenis van inventief?

inventief bijv. naamw. Uitspraak: [ɪnvɛnˈtif] als je makkelijk oplossingen voor problemen bedenkt Voorbeelden: `Als je weinig geld hebt, moet je inventief zijn. `, `Zijn nieuwe plan getuigt van grote inventiviteit.
Wat is de betekenis van atletisch?
bijv. naamw. 1) Betrekking hebbend op zekere sport 2) Gespierd 3) Gestaald 4) Goedgebouwd 5) Krachtig en soepel 6) Lenig en gespierd 7) Lichamelijk goed gebouwd 8) Soepel 9) Soepel en...

Dus, wat is bekwaam in de zorg?

Competentie in de gezondheidszorg is het vermogen van gezondheidswerkers om patiënten veilige en effectieve zorg te verlenen. Om competent te zijn, moeten gezondheidswerkers over de nodige kennis, vaardigheden en capaciteiten beschikken om hun taken uit te voeren. Zorgorganisaties hebben ook de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat hun werknemers competent zijn om hun taken uit te voeren. Wat is het verschil tussen bevoegd en bekwaam? Er is geen verschil tussen competent en bekwaam. Beide verwijzen naar iemand die iets goed kan.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe lang ben je bekwaam?

De vraag bij bevoegd is: maG ik dit? BeKwAAm bevat de AA van vaardig en de K van iK en Kunnen, kennis. Bekwaam is de individuele beoordeling van de zorgprofessional of zij voldoende kennis heeft en vaardig is in de handeling.
Wat dit betreft, wat is een ander woord voor overlast?
hinder, moeite, schade. als synoniem van een ander trefwoord: last (zn) : armoe, bezwaar, druk, gesodemieter, hinder, inconveniënt, kwelling, malheur, moeilijkheid, moeite, narigheid, onaangenaamheid, ongemak, ongemakkelijkheid, ongerief, ongerieflijkheid, overlast, plaag, slameur, soesa, spel.

Wat is een ander woord voor roeispaan?

Ook: riem of roeiriem. Staak voorzien van een verbreed en plat uiteinde om een vaartuig voort te bewegen.
Wat is een ander woord voor ook? Er is geen enkel woord dat dezelfde betekenis heeft als "ook". Er zijn echter een paar woorden die in de buurt komen:
-Likewise
-In addition
-Moreover
-Furthermore

Wat is het voltooid deelwoord van reproduceren?

Het voltooid deelwoord van reproduceren is gereproduceerd.

Door Melia Monges

Vergelijkbare artikelen

Wat een gastvrijheid? :: Wat voor woord is fout?
Handige links