Huis > W > Waarom Moet Ik Mijn Leeftijd Verifiëren Op Youtube?

Waarom moet ik mijn leeftijd verifiëren op YouTube?

De verificatie is nodig voor het kijken van YouTube-video's met een leeftijdsbeperking. Dat zijn video's die niet geschikt zijn bevonden voor kijkers jonger dan 18 jaar. Alleen ingelogde meerderjarige gebruikers kunnen dergelijke video's zien op YouTube.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Men kan zich ook afvragen: wat is begeleide toegang?

Met begeleide toegang wordt het apparaat beperkt tot één bepaalde app. Hierbij bepaalt u welke functies van de app beschikbaar zijn. U kunt begeleide toegang inschakelen wanneer u een kind uw apparaat laat gebruiken of wanneer u niet afgeleid wilt worden door onbedoelde gebaren. Dit in overweging nemend, hoe krijg ik mijn ipad uit? De iPad in- of uitschakelen

  1. De iPad inschakelen: Houd de bovenste knop ingedrukt totdat het Apple logo verschijnt.
  2. De iPad uitschakelen: Houd de bovenste knop en een van de volumeknoppen tegelijkertijd ingedrukt en sleep vervolgens de schuifknop.

Hoe krijg ik mijn iPad aan?

De iPad heeft een ingebouwde lithium-ion batterij die niet door de gebruiker kan worden vervangen. Om de iPad in te schakelen, moet u het apparaat met de meegeleverde USB-kabel en adapter op een stroombron aansluiten. Zodra het apparaat is aangesloten, houdt u de Slaap/Wektoets ingedrukt totdat het Apple logo verschijnt. Kan je een code op YouTube zetten? Ja, je kunt een code op YouTube zetten. Hier is hoe:
1. Ga naar YouTube en meld je aan.
2. Klik op de Upload knop in de rechterbovenhoek van het scherm.
3. Selecteer de video die u wilt uploaden.
4. Klik op de blauwe knop "Uploaden".
5. Zodra de video is geüpload, ziet u een knop "Publiceren".
6. Klik op de knop "Publiceren" en selecteer dan de optie "Privé".
7. Voer de code in die u wilt gebruiken in het veld "Wachtwoord toevoegen".
8. Klik op de knop "Wijzigingen opslaan".
Uw video is nu privé en kan alleen worden bekeken door mensen die het wachtwoord hebben.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe zet je ouderlijk toezicht uit?

Toezicht stoppen

  1. Open Family Link. op je ouderapparaat.
  2. Selecteer het kind voor wie je het toezicht wilt stoppen.
  3. Tik op Instellingen beheren Accountgegevens. Toezicht stoppen.
  4. Bevestig dat je het toezicht wilt stoppen.
  5. Tik op Toezicht stoppen en volg de instructies op het scherm.
Trouwens, waarom kan mijn kind youtube niet downloaden? Kinderen jonger dan dertien jaar kunnen alleen de YouTube Kids-app gebruiken op locaties waar deze beschikbaar is. Meer informatie. Opmerking: De YouTube-app en andere YouTube-producten en -functies zijn niet ontworpen voor of afgestemd op kinderen.

Vervolgens, wat is beperkte modus op tiktok?

Ook is een beperkte modus toegevoegd. Die zorgt ervoor dat bepaalde filmpjes niet bekeken mogen worden door kinderen die daar nog niet oud genoeg voor zijn. Om die beperkte modus bij een filmpje op te heffen, moeten ouders een pincode van vier cijfers invoeren als wachtwoord. Men kan zich ook afvragen: wat is schending van de communityrichtlijnen tiktok? Als we het hebben over de community guidelines van TikTok, dan gaat het om de regels die gelden voor alle gebruikers van de app. Deze regels zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat iedereen zich veilig en comfortabel kan voelen op TikTok. Zo is het bijvoorbeeld niet toegestaan om pornografische, haatdragende of anderszins expliciete content te plaatsen. Ook is het niet toegestaan om bedreigingen of andere vormen van intimidatie te gebruiken. Als je de community guidelines van TikTok overtreedt, kan dit leiden tot een tijdelijke of permanente verbanning van je account.

Daarvan, hoe krijg je tiktok in het zwart?

Er zijn een aantal manieren waarop je TikTok in het zwart kunt krijgen. Eén manier is door de app te downloaden van de officiële website van TikTok. Als je de app echter al hebt, kun je deze wijzigen in de instellingen van de app. TikTok geeft ook de mogelijkheid om een zwart thema in te stellen op bepaalde apparaten, zoals de iPhone.

Door Martie Kozik

Vergelijkbare artikelen

Wat is een beperkte modus op YouTube? :: Hoe schakel je beperkte modus uit op YouTube iPhone?
Handige links