Huis > H > Hoe Verwijder Ik Mijn Eigen Reactie Op Instagram?

Hoe verwijder ik mijn eigen reactie op Instagram?

Opmerkingen verwijderen in Instagram

  1. Open eerst de post met de opmerkingen waarvan je er een aantal wil verwijderen;
  2. Tik op de drie bolletjes bovenin;
  3. Kies 'Opmerkingen beheren';
  4. Selecteer maximaal 25 opmerkingen die je wil verwijderen;
  5. Tik linksonder op 'Verwijderen'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dus, hoe kan ik foto's bijsnijden in instagram?

Zo wijzig je het formaat van een afbeelding voor Instagram.

  1. Uploaden. Upload een JPG of PNG-afbeelding naar de tool Formaat wijzigen.
  2. Formaat wijzigen. Selecteer het afbeeldingstype Instagram om de foto op maat te maken.
  3. Downloaden. Download de afbeelding met het gewijzigde formaat meteen.
Hoe zet ik meerdere foto's tegelijk op Instagram? Maak een bericht aan. Selecteer de foto die je als eerste wil tonen in je bericht. Tik rechtsonder van de uitvergrote foto op het symbool voor Meerdere selecteren. Tik op de foto's en video's die je wilt delen, in de volgorde waarin ze in het carrousel moeten komen te staan.

Hoe kun je zien wie je verhaal bekijkt op Instagram?

Om te zien wie uw verhaal op Instagram bekijkt, kunt u naar uw profiel gaan en op het tabblad "Verhalen" klikken. Vanaf daar ziet u een lijst met alle mensen die uw verhaal hebben bekeken. U kunt ook zien hoe vaak elke persoon uw verhaal heeft bekeken. Je kunt ook vragen hoe deel je een verhaal van iemand anders op instagram? Wanneer u een bericht op Instagram vindt dat u met uw vrienden wilt delen, kunt u het opnieuw posten op uw eigen profiel. Tik hiervoor op het papieren vliegtuigje onder de post. Hierdoor verschijnt het menu Delen naar een verhaal. Vanaf hier kun je ervoor kiezen om de post te delen als een sticker in je verhaal. U kunt ook een opmerking toevoegen aan het bericht voordat u het deelt.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Daarvan, hoe verwijder je een reactie?

Als je je reactie op een bericht of opmerking wilt wijzigen, tik je op je huidige reactie (naast Opmerking plaatsen en Delen), houd je deze ingedrukt en selecteer je een nieuwe reactie. Als je je reactie op een bericht of opmerking wilt verwijderen, tik je op je huidige reactie. Hoe verberg je reacties op Instagram? Open de Instagram-app en tik rechtsonder op je profiel. Tik rechtsboven op de drie liggende streepjes. Kies Instellingen en tik op Privacy. Selecteer Opmerkingen verbergen.

Bovendien, hoe kan je een opmerking in word verwijderen?

Een opmerking verwijderen

  1. Klik op het tabblad Controleren in de sectie Opmerkingen op Volgende om een opmerking te selecteren.
  2. Klik op het tabblad Controleren op Verwijderen. Als u alle opmerkingen tegelijk wilt verwijderen, klikt u op de pijl naast Verwijderen en klikt u op Alle opmerkingen in document verwijderen.
Waarom worden foto's wazig op Instagram? Waarom worden foto's wazig op Instagram?
Foto's worden wazig op Instagram omdat de app een bepaald aantal pixels gebruikt om een beeld weer te geven. Dit aantal is niet genoeg om een scherp beeld te krijgen, waardoor het beeld wazig wordt.

Men kan zich ook afvragen: hoeveel pixels instagram?

Er zijn ongeveer een miljoen pixels in een foto op Instagram.

Door Katine

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een carrousel op Instagram? :: Hoe van bruto naar netto berekenen?
Handige links