Huis > W > Waar Kun Je Zien Wat Je Geliked Hebt?

Waar kun je zien wat je geliked hebt?

Volg onderstaande stappen om via een browser te zien wat je allemaal geliked hebt op Facebook.

  • Open je browser, ga naar Facebook en log in.
  • Ga naar je Facebookprofiel.
  • Klik op 'Activiteitlogboek weergeven'
  • Klik op 'Vind-ik-leuks en reacties' aan de rechterkant onder Filters.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe kun je zien wat anderen liken op Instagram?

Zien wat je vrienden aan het doen zijn op Instagram

Gelukkig is er een manier om alle likes en reacties te zien op een plek. Zo doe je dat: Klik op het hartje onder aan je scherm. Kies het tabblad 'volgend' en daar zie je alle activiteiten van de mensen die jij volgt.
Dienovereenkomstig, waarom kan ik mijn likes niet zien op instagram? Tik rechtsonder op je profiel-icoon. Tik rechtsboven op de drie streepjes. Kies voor 'Instellingen>Privacy'. Tik op 'Berichten' en activeer de functie 'Aantal vind-ik-leuks en weergaven verbergen'.

Hoe kan ik mijn berichten verwijderen?

Als je een van je berichten wilt verwijderen, kun je op de link "verwijderen" naast het bericht klikken. Als je meerdere berichten wilt verwijderen, kun je de "bulkactie" gebruiken om meerdere berichten tegelijk te verwijderen. Men kan zich ook afvragen: hoe like je een bericht op instagram chat? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, want iedereen kan er een eigen mening over hebben. Sommige gebruikers kunnen genieten van het zien van posts op Instagram chat, terwijl anderen ze opdringerig of onnodig kunnen vinden. Uiteindelijk is het aan de individuele gebruiker om te beslissen of ze het wel of niet leuk vinden om posts op Instagram chat te zien.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Kun je op Instagram zien waar je op gereageerd hebt?

Open de Instagram-app op je smartphone of tablet en ga naar het tabblad Profiel rechtsonderaan je scherm. Tik op de knop Instellingen die rechtsbovenaan je scherm wordt weergegeven en scrol naar het kopje Recente Activiteit. Dus, hoe zet je likes uit op instagram? Instagram-likes verbergen op je eigen account

  1. Ga naar je profiel en tik op de drie streepjes (rechtsboven).
  2. Ga naar Instellingen > Privacy.
  3. Tik op Berichten. Zie je deze optie niet? Dan is de functie voor jou nog niet uitgerold.
  4. Zet de schakelaar uit bij Vind-ik-leuks en weergaven.

Hoeveel likes heb ik op Instagram?

Dus je kunt zelf nog zien hoeveel likes je hebt ontvangen. Dit doe je door simpelweg de post aan te klikken en dan onder de post te klikken op 'Statistieken bekijken' (in het blauw). Hoe kun je zien wie iemand als laatste is gaan volgen? Op Twitter kun je zien wie de laatste persoon is die iemand heeft gevolgd door naar zijn of haar profielpagina te gaan. Daar staat onder het kopje "Volgers" een lijst met de namen van alle mensen die die persoon volgen. De laatste persoon in die lijst is degene die het meest recent heeft gevolgd.

Dit in overweging nemend, hoe kun je zien wie je volgverzoek hebt gestuurd instagram?

Nadat je iemand hebt gevolgd op Instagram, ontvang je een notificatie in je tijdlijn. Als je deze notificatie aanklikt, kom je in het volgend scherm. Hier staat de optie 'Volgers'. Als je hierop klikt, kom je in het volgende scherm. Dit is het overzicht van alle mensen die jou hebben gevolgd.

Door Worth

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent rood stipje op Instagram? :: Waarom kan ik een bericht niet delen op Instagram?
Handige links