Huis > H > Hoe Kan Ik Mijn Chatberichten Verwijderen?

Hoe kan ik mijn chatberichten verwijderen?

Facebook Messenger berichten definitief verwijderen

  1. Open een gesprek in FB Messenger.
  2. Leg je vinger op het bericht dat je wilt wissen.
  3. Kies in het pop-up menu voor 'meer'
  4. Tik op 'Verwijderen'
  5. Kies voor 'Verwijder voor iedereen'

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Kan je een bericht in Messenger verwijderen?

Een bericht verwijderen uit Facebook Messenger is erg eenvoudig. Je hoeft een bericht simpelweg in te drukken, waarna je de optie te zien krijgt om een bericht voor iedereen te verwijderen. Het blijft ook mogelijk om een bericht enkel voor jezelf te verwijderen, al kan je je afvragen hoe nuttig die functie nog is. Waarom kan ik geen Messenger bericht verwijderen? Facebook Messenger bericht verwijderen

Ga naar Facebook Messenger en kies het chatbericht dat je wil verwijderen. Hou het bericht dat je wil verwijderen ingedrukt. Tik op Meer. Kies voor Verzenden ongedaan maken > Verzenden voor iedereen ongedaan maken.

Dienovereenkomstig, wat is het verschil tussen wis alle chats en verwijder alle chats?

De functie "verwijder alle chats" verwijdert alle chats in een bepaald chatvenster, terwijl de functie "verwijder alle chats" alleen de chats verwijdert die op dat moment zijn geselecteerd. Waarom blijft er een 1 staan bij Messenger? Er zijn een paar redenen waarom een 1 op Messenger kan blijven staan. Eén reden kan zijn dat de persoon naar wie je het bericht hebt gestuurd het nog niet heeft gezien. Wanneer de persoon het bericht opent, zal de 1 verdwijnen.
Een andere reden kan zijn dat de persoon naar wie je het bericht hebt gestuurd het wel heeft gezien, maar nog niet heeft gereageerd. In dat geval blijft de 1 staan totdat de persoon reageert.
Als je nog steeds een 1 ziet op Messenger nadat de persoon aan wie je het bericht hebt gestuurd het heeft gezien en heeft gereageerd, kan het zijn dat je berichtverzoeken hebt ingeschakeld. Als je berichtenverzoeken hebt ingeschakeld, kan iedereen je een bericht sturen, zelfs als je geen vrienden bent op Facebook. Berichten van mensen die geen vrienden van je zijn, komen in een aparte inbox die je moet goedkeuren voordat je het bericht kunt zien. Als je het bericht goedkeurt, gaat de 1 weg. Als je het bericht niet goedkeurt, blijft de 1 staan.
Als je nog steeds een 1 ziet op Messenger en je weet zeker dat de persoon aan wie je het bericht hebt gestuurd het heeft gezien en je hebt geen berichtverzoeken ingeschakeld, dan kan het een bug zijn. In dat geval moet je proberen de Messenger-app of je telefoon opnieuw op te starten.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe verwijder je een chat op WhatsApp?

Open WhatsApp en ga naar de chat die het bericht bevat dat je wilt verwijderen. Tik en houd het bericht vast. Of selecteer eventueel meer berichten die je tegelijkertijd wilt verwijderen. Tik op Verwijderen > Verwijderen voor iedereen. Wat gebeurt er als je chat wist? Als je een chat wist, wis je alle berichten in een chat. De chat is dan nog steeds zichtbaar in je chatlijst.

Dienovereenkomstig, wat zien anderen als je whatsapp chat verwijderd?

Naast het verlies van de WhatsApp chats in dat account, kun je de volgende dingen verwachten:

  1. Je telefoonnummer wordt niet langer gekoppeld aan je WhatsApp-account.
  2. Je vrienden zullen jouw nummer niet meer kunnen zien, omdat het wordt verwijderd uit hun WhatsApp-contactenlijst.
Kan verzending van chatbericht niet ongedaan maken? Nee, het is niet mogelijk om een verzonden chatbericht te annuleren.

Dus, kan bericht op facebook niet verwijderen?

Nee, je kunt geen berichten verwijderen die je op Facebook hebt geplaatst. Als je een bericht verwijdert, wordt het alleen uit je eigen tijdlijn gehaald. Het bericht blijft wel zichtbaar voor vrienden en mensen in je netwerk.

Door Lelia Spuck

Vergelijkbare artikelen

Kun je verwijderde Chats terughalen? :: Hoe zet je je laatst gezien uit op Instagram?
Handige links