Huis > H > Hoe Een Pdf-Bestand Kleiner Maken?

Hoe een PDF-bestand kleiner maken?

Open het pdf-bestand dat je wilt gaan verkleinen. Deze optie is er niet bij de gratis versie van Adobe Acrobat. Gebruik het commando 'Opslaan als'. In het menu 'Bestand' kies je 'Opslaan als...', selecteer vervolgens 'Kleinere pdf'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Men kan zich ook afvragen: hoe kun je bestand kleiner maken?

U kunt het bestand comprimeren, of zippen, in Windows. Hierbij wordt het bestand kleiner, maar behoudt het de oorspronkelijke kwaliteit van uw presentatie. U kunt ook de mediabestanden in de presentatie comprimeren, zodat ze kleiner worden en eenvoudiger kunnen worden verzonden. Hoe PDF-bestand minder zwaar maken? Hoe een PDF-bestand te comprimeren om de grootte te reduceren?

  1. Klik in het bestand selectie venster bovenaan en selecteer de bestanden die u wilt comprimeren.
  2. Verander de compressie instellingen indien gewenst. Start het comprimeren met de bijbehorende knop.
  3. Tot slot, sla de gecomprimeerde bestanden op.

Hoe kan ik een gescand document verkleinen?

Er zijn een paar manieren om het formaat van een gescand document aan te passen. Eén manier is het gebruik van een beeldbewerkingsprogramma zoals Photoshop of GIMP. U kunt ook een softwareprogramma voor scanners gebruiken dat een functie voor het aanpassen van het formaat heeft. Een andere manier is het gebruik van een online document converter zoals PDF Converter. Mensen vragen ook: waarom is een pdf-bestand zo groot? Een PDF-bestand kan om een aantal redenen groot zijn. Het aantal pagina's in de PDF, de kwaliteit van de afbeeldingen in de PDF en de hoeveelheid tekst op elke pagina kunnen allemaal bijdragen tot een grote bestandsgrootte. Bovendien kan de PDF onnodig groot zijn als hij is gemaakt van een Word-document of een ander type bestand.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Je kunt ook vragen hoe kan ik een jpg bestand kleiner maken?

Open het programma Paint; Druk op Bestand – openen om de gewenste jpg afbeelding te selecteren; Via het kopje Start kun je het subkopje 'Formaat wijzigen' vinden. Klik op OK en je ziet de nieuwe (verkleinde of aangepaste) afbeelding. Daarvan, hoe kan ik een mp4 bestand kleiner maken? Een van de eenvoudigste en meest eenvoudige manieren om MP4-bestanden te verkleinen, is door het te converteren naar een formaat dat kleiner is. MP4 is een formaat dat grote ruimte inneemt op uw harde schijf en om hetzelfde te vermijden, kunt u het converteren naar kleinere formaten zoals WMV, FLV en andere.

Hoe kan ik een video bestand kleiner maken?

Om een videobestand te comprimeren, heb je gespecialiseerde software nodig, zoals iMovie voor Mac of de Windows Video Editor. Daarnaast zou je je video in een gecomprimeerd zipbestand kunnen versturen, maar dat betekent wel dat je ontvanger het bestand moet downloaden. Bovendien, wat wil zeggen comprimeren? Compressie is het proces waarbij een bestand of gegevens worden verkleind in omvang, zodat deze makkelijker te verzenden, opslaan of verwerken zijn. Dit gebeurt door onnodige informatie te verwijderen of door bepaalde elementen te herschikken, zonder de inhoud of de werking ervan te veranderen.

Bovendien, hoe een pdf lichter maken?

Hoe maak je een pdf lichter?
PDF's kunnen worden gemaakt met veel verschillende soorten software, dus het is moeilijk om een algemeen antwoord te geven. Sommige software biedt opties om de kwaliteit van de afbeeldingen in een PDF te verlagen, wat kan helpen bij het verkleinen van de bestandsgrootte. Andere software kan opties bieden om te besluiten welke pagina's in een PDF worden opgenomen, wat ook de bestandsgrootte kan verminderen.

Door Delmor

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je een PDF splitsen? :: Hoe moet je iets kopieren en plakken?
Handige links