Huis > W > Wat Is Een Ander Woord Voor Functie?

Wat is een ander woord voor functie?

(...tiën, -s), taak, werkkring; in functie treden, een betrekking aanvaarden. als trefwoord met bijbehorende synoniemen: functie (zn) : ambt, baan, beroep, betrekking, bezigheid, dienst, job, officie, officium, plaats, positie, post, rol, taak, waardigheid, werk, werkzaamheid.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Is belangrijk synoniem?

aanmerkelijk, beduidend, considerabel, gewichtig, important, van belang, van betekenis, wezenlijk, zwaarwegend. belangrijk (bn) : cruciaal, doorslaggevend, essentieel, onontbeerlijk.
Trouwens, wat betekent oplichten?
Oplichting is een vorm van bedrog, een misdrijf waarbij de dader een ander ontdoet van geld of van waardevolle goederen (artikel 326 van het Nederlandse Wetboek van Strafrecht).

Wat betekent niet concreet is?

Als we zeggen dat iets niet concreet is, bedoelen we dat het niet definitief of specifiek is. Als iemand je bijvoorbeeld vraagt wat je wilt eten en je antwoordt "Ik weet het niet, alles is goed", dan is dat een voorbeeld van een niet concreet antwoord. Hoe noem je Limburgse klei? De technische term voor Limburgse klei is kaoliniet. Kaoliniet is een kleimineraal dat deel uitmaakt van de groep van industriële mineralen met de chemische samenstelling Al2Si2O5(OH)4. Het is een gelaagd silicaatmineraal, met één tetrahedral sheet van silica (SiO4) die door zuurstofatomen verbonden is met één octahedral sheet van alumina (AlO6) octahedra. Rotsen die rijk zijn aan kaoliniet worden kaolien of porseleinaarde genoemd.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

En nog een vraag, wat betekent per omgaande te voldoen?

met de eerstvolgende Het zal per omgaande post worden bezorgd.
Wat is de betekenis van dadelijk?
Dadelijk is synoniem met direct. Het betekent 'zonder tijdsverloop aansluitend'. Verouderde synoniemen zijn aanstonds en terstond. Omdat dadelijk vaak gebruikt wordt bij handelingen ('daden'), kun je niet zeggen Hij is dadelijk jarig.

Je kunt ook vragen wat is de betekenis van gaarne?

gaarne bijwoord met genoegen, graag Voorbeeld: `ik neem dit gaarne van je aan`Synoniem: bereidwillig Synoniemendirect graag lief node (antoniem) 5 definities op Encyclo bijwoord van hoedanigheid: met genoegen Jaar van herkomst: 1100 (Willeram ) met plezier v...
Hoe lang is per omgaande? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het van geval tot geval kan verschillen. In het algemeen wordt een bypassoperatie uitgevoerd wanneer de slagaders die het hart van bloed voorzien, verstopt zijn. De chirurg maakt een incisie in de borstkas en omzeilt de verstopte slagader met een gezond stuk bloedvat. Deze operatie wordt meestal uitgevoerd onder algemene verdoving en duurt ongeveer 3-5 uur. De hersteltijd kan per persoon verschillen, maar de meeste mensen kunnen binnen een week het ziekenhuis verlaten en binnen 4-6 weken hun normale activiteiten hervatten.

Wat dit betreft, hoe moet je een brief adresseren?

Het belangrijkste om te onthouden bij het adresseren van een brief is om duidelijk en beknopt te zijn. De naam en het adres van de ontvanger moeten op de brief staan, evenals uw eigen naam en adres. Ook de datum moet worden vermeld.

Door Kenzi

Vergelijkbare artikelen

Wat is een synoniem voor verbaal? :: Wat is per kerende post?
Handige links