Huis > W > Wat Is Een Synoniem Voor Verbaal?

Wat is een synoniem voor verbaal?

verbaal (bn): woordelijk.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Is synoniem?

Een synoniem is een ander woord voor 'een ander woord voor': woorden noemen we synoniem als ze (ongeveer) hetzelfde betekenen.
Bovendien, wat is een ander woord voor project?
opdracht, opgaaf, opgave, taak. project (zn) : ontwerp, plan, projectie.

Wat is een ander woord voor potentieel?

Potentieel kan worden gedefinieerd als het vermogen tot groei, ontwikkeling of verwezenlijking. Een ander woord dat in plaats van potentieel kan worden gebruikt is potentialiteit. Potentie verwijst naar de latente of inherente kwaliteiten of vermogens die iets bezit. Daarvan, wat is de definitie van verbaal? De definitie van verbaal is het gebruik van woorden om te communiceren.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Hoe noem je iemand die verbaal sterk is?

Mondiger of verbaal sterker worden betekent in feite dat je sociaal weerbaarder wordt. Wie mondig is, kan voor zichzelf opkomen en eigen belangen vertegenwoordigen.
Hoe noem je iets wat hetzelfde is?
eender, enerlei, gelijk, idem. als synoniem van een ander trefwoord: gelijk (bn) : corresponderend, dergelijk, dezelfde, één, eender, hetzelfde, identiek, overeenkomstig, soortgelijk.

Dit in overweging nemend, wat is een voorbeeld van een synoniem?

Voorbeelden van synoniemen zijn: Kapot - stuk. Hollen - rennen. Maar - echter.
Trouwens, wat is een verwijs woord? Een verwijswoord is een woord dat verwijst naar iets anders. Als je het bijvoorbeeld hebt over een auto, kun je zeggen "de auto staat daar". Het woord "auto" is een verwijswoord omdat het verwijst naar de auto.

Wat is de betekenis van project?

Er is niet één antwoord op deze vraag, aangezien de betekenis van project kan variëren afhankelijk van de context waarin het wordt gebruikt. In het algemeen is een project een tijdelijke onderneming met een specifiek doel dat gewoonlijk binnen een bepaald tijdsbestek wordt voltooid. Projecten worden vaak gebruikt in het bedrijfsleven en bij de overheid als een manier om werk te plannen en te organiseren om specifieke doelstellingen te bereiken.

Door Shyamal Nickle

Vergelijkbare artikelen

Waar staat project voor? :: Wat is een ander woord voor functie?
Handige links