Huis > W > Wat Is Een Andere Naam Voor Het Heelal?

Wat is een andere naam voor het heelal?

Ook wel de ruimte, de kosmos, het universum of simpelweg de wereld genoemd: het gehele tijd-ruimte-continuüm waarin wij bestaan, inclusief alle materie en energie.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dit in overweging nemend, wat is een ander woord voor gelegenheid?

gelegenheid (zn) : aanleiding, kans, mogelijkheid, moment, occasie, tijd.
Daarvan, is synoniem?
Een synoniem is een ander woord voor 'een ander woord voor': woorden noemen we synoniem als ze (ongeveer) hetzelfde betekenen.

Wat is een ander woord voor marge?

Het woord "marge" kan ook worden gebruikt als synoniem voor "rand", "grens" of "limiet". Hoe kan het heelal oneindig zijn? Het universum kan geen gedefinieerde grens of rand hebben, anders zou er een centrum zijn, wat niet het geval is. Het universum kan ook niet eindig in omvang zijn, anders zou het een gedefinieerde rand of grens hebben. Het universum moet daarom oneindig groot zijn.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Wat is er buiten het heelal?

Op een bepaald moment is deze singulariteit begonnen met uitdijen en dat noemen wetenschappers de oerknal. De drijvende kracht achter de uitdijing van het heelal is donkere energie: een mysterieuze vacuümenergie die werkt als een soort anti-zwaartekracht.
Wat is een ander woord voor andere mogelijkheid?
alternatief, mogelijkheid, optie.

Wat betekent in de gelegenheid zijn?

mogelijk maken (ww) : in de gelegenheid stellen, in staat stellen.
Vervolgens, wat is ter gelegenheid van? Er zijn vele gelegenheden die geschikt kunnen zijn voor een bepaalde situatie. Men kan bijvoorbeeld een feestjurk dragen ter gelegenheid van het verjaardagsfeestje van een vriend. De uitdrukking "ter gelegenheid van" verwijst gewoon naar het feit dat er iets gebeurt bij een bepaalde gelegenheid.

Wat is een voorbeeld van een synoniem?

Een synoniem is een woord of zin die dezelfde of bijna dezelfde betekenis heeft als een ander woord of een andere zin. Bijvoorbeeld, "dichtbij" is een synoniem van "dichtbij" en "dicht" is een synoniem van "dichtbij".

Door Bourne Aasim

Vergelijkbare artikelen

Wat is een ander woord voor bedachtzaam? :: Waar staat project voor?
Handige links