Huis > H > Hoe Kom Ik Bij Mijn Downloads?

Hoe kom ik bij mijn Downloads?

Bestanden zoeken en openen

  1. Open de app Bestanden op je telefoon. Meer informatie over waar u uw apps kunt vinden.
  2. Je gedownloade bestanden worden weergegeven. Tik op Menu. om andere bestanden te zoeken. Als je wilt sorteren op naam, datum, type of grootte, tik je op Meer Sorteren op.
  3. Tik op een bestand om het te openen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dienovereenkomstig, hoe sla je een pdf bestand op ipad?

Open de pdf via bijvoorbeeld de apps Safari of Mail. Tik op Bewaar pdf in iBooks. Veeg daarvoor in de bovenste rij met pictogrammen eventueel eerst van rechts naar links. De app iBooks met daarin de pdf opent. Hoe maak je een snelkoppeling op je iPad? Website op Beginscherm iPhone/iPad zetten

  1. Open de app waarmee u internet.
  2. Open de site die op het Beginscherm moet komen.
  3. Tik onderin (bij de iPad bovenin) op de Deelknop.
  4. Tik op Zet op beginscherm.
  5. U ziet de naam die op het beginscherm zal komen en het website-adres.
  6. Tik op Voeg toe.

Dit in overweging nemend, waar vind ik mijn bestanden op iphone?

De bestanden op uw iPhone worden opgeslagen in een map genaamd "iPhone Storage". Deze map bevindt zich in de map "Documenten" op uw computer. Om deze map te openen opent u de "Finder" applicatie op uw computer en klikt u op het "Go" menu. Selecteer vervolgens "Ga naar map". In het venster "Ga naar map" typt u "~/Documents/iPhone Storage" en klikt u op "Go". Daarvan, hoe kan ik bestanden delen? Er zijn een paar manieren om bestanden te delen:
1. E-mail: U kunt bestanden bij een e-mail voegen en ze naar iemand sturen.
2. Websites voor het delen van bestanden: Er zijn websites zoals Dropbox en Google Drive waarmee je bestanden kunt uploaden en delen met anderen.
3. USB-stick: Je kunt bestanden op een USB-stick kopiëren en aan iemand geven.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Daarvan, waar vind ik bestandsbeheer?

Methode 2 van 2:

die je doorgaans in de apps-lade of het beginscherm kunt vinden. Je kunt het ook in de meldingenbalk vinden. Scrol omlaag en tik op Opslag. Dit opent een lijst met opslaglocaties op je Android, zoals de SD-kaart (als je er een hebt) en de interne opslag.
Waar staan de Downloads op mijn Samsung? Nadat je op 'Interne opslag' hebt getikt, zie je een hele lijst met mappen. Ga naar beneden totdat je 'Download' ziet. Tik daarop. Je ziet nu alle bestanden die je gedownload hebt.

Hoe sla je een PDF bestand op?

Als u een PDF wilt opslaan, kiest u Bestand > Opslaan of klikt u op het Bestand opslaan -pictogram op de HUD-werkbalk onderaan in de PDF-weergave. Het dialoogvenster Opslaan als wordt weergegeven. Kies de locatie waar u de PDF wilt opslaan en klik vervolgens op Opslaan. Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik niet opslaan als pdf? Er zijn twee hoofdredenen waarom je niet kunt opslaan als PDF:
Ten eerste is het PDF-formaat een vaste lay-out formaat. Dit betekent dat wanneer je een document opslaat als PDF, het zal worden opgeslagen met dezelfde lay-out en opmaak als hoe het op het moment wordt weergegeven. Dit is niet altijd gewenst, vooral als je wilt dat het document er anders uitziet wanneer het wordt afgedrukt of door iemand anders wordt bekeken.
Ten tweede kan het PDF-formaat alleen worden bewerkt met speciale PDF-software. Dit betekent dat je extra software moet aanschaffen of downloaden om PDF-bestanden te kunnen maken of bewerken. Dit kan een extra kostenpost zijn die je liever wilt vermijden.

Hoe icoon op Bureaublad plaatsen iPad?

Om een icoon op het bureaublad van je iPad te zetten, volg je de onderstaande stappen:
1. Ga naar het scherm waarop het icoon staat dat je op het bureaublad wilt zetten.
2. Houd het icoon vast en sleep het naar de rechterbovenhoek van het scherm.
3. Wanneer je het icoon in de rechterbovenhoek van het scherm ziet verschijnen, laat je het los.
4. Er verschijnt nu een menu met de optie "Bureaublad toevoegen". Selecteer deze optie.
5. Het icoon wordt nu toegevoegd aan het bureaublad van je iPad.

Door Beisel

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je een snelkoppeling maken? :: Kun je een Word document openen op een Chromebook?
Handige links