Huis > W > Wat Is Een Stocard?

Wat is een Stocard?

Wat is Stocard? Stocard is jouw ultieme, digitale portemonnee. Je kunt in deze app al je pasjes, spaarkaarten en klantenkaarten opslaan. Met één klik tover je die bonuskaart van de Appie op je scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe werkt de Stocard app?

Hoe het werkt. Het is net zo eenvoudig als het gebruik van een klantenkaart in de winkel. Je klikt op de rode cirkel met het witte plusje in de app. U kunt uw klantenkaart toevoegen van elke winkel die u wilt, maar eerst moet u kiezen aan welke winkel u deze wilt toevoegen.

Daarvan, welke winkels hebben klantenkaart?

Supermarkten. Aanbiedingen op dagelijkse boodschappen krijg je alleen met een Albert Heijn bonuskaart. Daarnaast zijn er diverse andere supermarkten met een klantenkaart hebben zoals Makro, Gall&Gall en Dirk. Hoe zet je een klantenkaart in Wallet? Instapkaarten, tickets en andere kaarten toevoegen, gebruiken en delen in Apple Wallet

  1. Open de app, e-mail, melding of andere communicatie die uw instapkaart, ticket of andere kaart bevat.
  2. Tik op 'Zet in Apple Wallet'.
  3. Volg de instructies op het scherm.
  4. Tik zo nodig op 'Voeg toe' in de rechterbovenhoek.

Dit in overweging nemend, wat kost stocard?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de kosten van stocard variëren afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de specifieke functies en functionaliteit die nodig zijn, het aantal gebruikers en de grootte en complexiteit van de organisatie. Als algemene richtlijn geldt echter dat de kosten van stocard beginnen bij ongeveer $5 per maand voor een basisplan, met meer geavanceerde plannen die tot $15 per maand kosten. Dus, wat te doen als een app niet werkt? Als een app niet werkt, zijn er een paar dingen die je kunt proberen. Controleer eerst of je de laatste versie van de app hebt. Zo niet, probeer dan de app te updaten. Als dat niet werkt, probeer dan uw toestel opnieuw op te starten. Als de app nog steeds niet werkt, probeer dan de app te verwijderen en opnieuw te installeren.

Gerelateerde artikelen

Is Stocard veilig?

Betalen met Stocard is veiliger dan het gebruik van contant geld of plastic kaarten. Elke transactie wordt beschermd door een reeks robuuste beveiligingsfuncties, zodat u met een gerust hart kunt betalen.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik mijn stocard ontgrendelen?

Android: de "Stocard-vergrendeling" op Android-apparaten beschermt je kaarten met de beveiligingsgegevens van je apparaat. Dit houdt in dat de toegangscode voor het vergrendelingsscherm van je telefoon ook wordt gebruikt voor toegang tot de Stocard-app. Daarvan, kan stocard niet openen? Log in op je geregistreerd account om je kaarten te herstellen vanuit de cloud. Als je kaarten plots verdwenen zonder dat je Stocard opnieuw installeerde of van apparaat hebt veranderd, kun je contact opnemen met ons supportteam via [email protected] zodat we kunnen onderzoeken wat er gebeurd is.

Wat te doen als een app vastloopt?

Volg onderstaande stappen en wijzig de instellingen als het probleem aanhoudt.

  1. Verwijder app-gegevens en cache.
  2. Maak opslagruimte vrij.
  3. De app opnieuw installeren.
  4. Zet het apparaat terug naar fabrieksinstellingen.
En nog een vraag, welke apps werken op smartwatch? Het is afhankelijk van het besturingssysteem van de smartwatch welke apps er beschikbaar zijn. Apps die geschikt zijn voor Android Wear smartwatches zijn bijvoorbeeld de Google Fit app, de Strava app en de Endomondo app.

Welke apps kunnen op de Samsung watch?

De Samsung Watch is een intelligente horloge die gebruik maakt van het besturingssysteem Tizen. Het horloge kan verschillende soorten apps draaien, zoals fitness-apps, navigatie-apps, muziek-apps en meer.

Door Gilus

Vergelijkbare artikelen

  • Waarom werkt Stocard niet meer?

    De app staat niet meer in de App Store. De makers hebben geen verklaring gegeven waarom de app is verwijderd. Apple zou het initiatief hebben genomen. Er is een technisch probleem waar aan gewerkt wordt.

  • Hoe Stocard installeren?

    Klik op de + knop in de rechterbovenhoek of rechteronderhoek van het scherm om de app te openen. De naam van de uitgever van de getrouwheidskaart moet in het zoekveld of in de lijst staan.

  • Wat is Stocard?
  • Wat kost Stocard?
Hoe zet ik mijn pasjes op de mobiel? :: Welke app voor alle pasjes?
Handige links