Huis > W > Welke App Voor Alle Pasjes?

Welke app voor alle pasjes?

Veruit de bekendste app om je klantenkaarten in te bewaren, is Stocard. De oorspronkelijk Duitse app werkt samen met heel veel Nederlandse en buitenlandse winkels, dus de kaart wordt meteen herkend. De app heeft ook een Apple Watch-versie, zodat je je kaarten vanaf je pols kan laten scannen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Mensen vragen ook: is stocard veilig?

Betalen met Stocard is veiliger dan contanten of plastic kaarten . Elke transactie wordt beschermd door een reeks robuuste beveiligingsfuncties, zodat je volledig zelfverzekerd kunt zijn bij het betalen.4 dagen geleden Hoe zet je pasjes in je telefoon? In een wallet app kun je al je pasjes digitaal opslaan. Van je bonuskaart van de Albert Heijn tot je spaarkaart van HEMA en in sommige landen zelfs je rijbewijs. Het is de ideale manier als je geen portemonnee mee wilt nemen. Je bewaart al je pasjes dan gewoon in één app.

Dienovereenkomstig, is stocard gratis?

Stocard is een gratis app waarmee gebruikers hun klantenkaarten op hun smartphone kunnen opslaan. De app is beschikbaar voor iOS- en Android-toestellen. Men kan zich ook afvragen: waarom werkt stocard niet meer? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom Stocard niet werkt:
1) De Stocard-app is mogelijk niet compatibel met het apparaat van de gebruiker. Om Stocard te gebruiken, moet de gebruiker een iOS- of Android-apparaat hebben met een besturingssysteem van minimaal iOS 8 of Android 4.1.
2) De Stocard-app is mogelijk niet compatibel met het land van de gebruiker. De app is momenteel beschikbaar in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Australië en Nieuw-Zeeland.
3) Er kan een probleem zijn met de Stocard-account van de gebruiker. De gebruiker moet mogelijk contact opnemen met de klantenservice van Stocard om het probleem op te lossen.
4) Er kan een tijdelijk probleem zijn met de Stocard servers. De gebruiker moet mogelijk enkele uren of dagen wachten tot het probleem is opgelost.

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Dit in overweging nemend, welke app hoort bij mijn smartwatch?

De meest gebruikte app is Wear OS. Deze app kan op elk besturingssysteem (zowel Android als iOS) worden gedownload en gebruikt en communiceert met elke soort smartwatch. Deze app stelt een Bluetooth verbinding in staat om contact te maken en te onderhouden met uw smartwatch. Hoe Stocard installeren? Open de Stocard-app en klik op de knop "+" in de rechterbovenhoek (iOS) of de rechterbenedenhoek (Android) van het scherm. Schrijf de naam van de uitgever van de klantenkaart in het zoekveld of zoek de naam in de lijst.

Hoe kan ik mijn klantenkaarten op mijn iPhone?

Een instapkaart, ticket of andere kaart toevoegen aan Apple Wallet op een iPhone

  1. Open de app, e-mail, melding of andere communicatie die uw instapkaart, ticket of andere kaart bevat.
  2. Tik op 'Zet in Apple Wallet'.
  3. Volg de instructies op het scherm.
  4. Tik zo nodig op 'Voeg toe' in de rechterbovenhoek.
Van wie is Stocard? Stocard is een Duitse start-up die in 2010 is opgericht door Jeans Bueb, Jens Bultmann en Robert Boehm. Het bedrijf is gevestigd in Karlsruhe. Stocard ontwikkelt een gratis mobiele applicatie waarmee gebruikers hun fysieke loyalty-kaarten kunnen opslaan en beheren.

Is PasNL veilig?

PasNL is een online platform waar gebruikers hun wachtwoorden kunnen opslaan. Het platform is ontwikkeld door een Nederlandse onderneming genaamd Passtime. PasNL is gebaseerd op het 'Zero Knowledge'-principe. Dit houdt in dat de wachtwoorden die worden opgeslagen op het platform alleen worden gekraakt door middel van een brute force-aanval. De wachtwoorden worden opgeslagen in een versleutelde database.

Door Herrick

Vergelijkbare artikelen

Wat is een Stocard? :: Is gratis antivirus voldoende?
Handige links