Huis > H > Hoe Zet Ik Mijn Pasjes Op De Mobiel?

Hoe zet ik mijn pasjes op de mobiel?

Een kaart toevoegen

  1. Open de app.
  2. Er wordt gevraagd de eerste kaart toe te voegen.
  3. Een lijst met mogelijke opties komt tevoorschijn.
  4. Zoek in de lijst de klantenkaart die u wilt toevoegen.
  5. Tik op het bedrijf of de instantie waarvan u een klantenkaart wilt toevoegen.
  6. Stocard wil toestemming om een foto te maken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Is PasNL veilig?

Heb een heleboel gratis apps geprobeerd, deze steekt er met kop en schouders bovenuit, als je een app zoekt die veilige opslag heeft en makkelijk in het gebruik is zou ik deze zeker proberen, echt een aanrader. Trouwens, hoe zet ik mijn klantenkaarten op mijn smartphone? Hiervoor kan je gebruik maken van je Facebook- of Google account, of je maakt een nieuwe account aan. Om je klantenkaarten toe te voegen ga je onderaan naar 'mijn klantenkaarten'. Hierna klik je op het plus-teken, zoek je de winkel en scan je de barcode van je klantenkaart.

Is Stocard veilig?

Stocard is een digitale portemonnee waarmee gebruikers hun klantenkaarten, coupons en bonnetjes op één plek kunnen opslaan. De app is gratis te downloaden en te gebruiken, en is beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten.
Stocard gebruikt 128-bit encryptie om gebruikersgegevens te beschermen, en alle informatie wordt lokaal op het apparaat opgeslagen. De app vereist niet dat gebruikers een account aanmaken of persoonlijke informatie verstrekken.
Hoewel Stocard een veilige manier is om klantenkaarten en coupons op te slaan, is het belangrijk op te merken dat de app geen fysieke portemonnee vervangt. Gebruikers moeten nog steeds hun fysieke kaarten en ID bij zich dragen in geval van verlies of diefstal. Dus, hoe zet ik mijn klantenkaarten op mijn iphone? Het toevoegen van een klantenkaart aan uw iPhone is relatief eenvoudig en vereist slechts een paar stappen. Open eerst de Portemonnee-app op uw iPhone. Tik vervolgens op het "+"-teken in de rechterbovenhoek om een nieuwe kaart toe te voegen. Selecteer nu "Een klantenkaart toevoegen" in de lijst met opties. Gebruik tot slot de camera van uw iPhone om de streepjescode op uw klantenkaart te scannen of voer de kaartgegevens handmatig in.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Is Stocard gratis?

Ja, Stocard is en blijft altijd volledig gratis voor onze gebruikers! De uitgevers van de klantenkaarten betalen wel voor de distributie van hun folders en flyers via de sectie "Aanbiedingen" in Stocard. Dienovereenkomstig, hoe stocard installeren? Open de Stocard-app en klik op de knop "+" in de rechterbovenhoek (iOS) of de rechterbenedenhoek (Android) van het scherm. Schrijf de naam van de uitgever van de klantenkaart in het zoekveld of zoek de naam in de lijst.

Dienovereenkomstig, waarom werkt stocard niet meer?

De klantenkaartenapp Stocard-app is uit de App Store verdwenen. De makers hebben nog geen verklaring gegeven waarom de app is weggehaald. Apple zou daarbij het initiatief hebben genomen. Update : Stocard heeft gereageerd, het zou gaan om een technisch probleem waar nog aan wordt gewerkt. Daarvan, waar bewaar ik mijn pasjes? Als je je passes niet online wilt opslaan, kun je ze op papier bewaren in een veilige plek. Een goede plek om ze te bewaren is in een kluis of een metalen doos die je kunt opbergen in een plek waar je niet vaak komt.

Men kan zich ook afvragen: wat doet de ok app?

De ok app is een gratis app waarmee je eenvoudig en snel een afspraakje kunt maken met een vriend of kennis. Het werkt heel simpel: je kiest een tijd en een plek, en dan krijg je een pushbericht op je telefoon wanneer het tijd is voor je afspraakje. Je kunt ook een herinnering instellen zodat je nooit meer een afspraak vergeet.

Door Mattland

Vergelijkbare artikelen

Welke planten app? :: Wat is een Stocard?
Handige links