Huis > W > Waar Vind Ik Bestanden Op Android?

Waar vind ik bestanden op Android?

Bestanden zoeken en openen
  1. Open de app Bestanden op je telefoon. Meer informatie over waar u uw apps kunt vinden.
  2. Je gedownloade bestanden worden weergegeven. Tik op Menu. om andere bestanden te zoeken. Als je wilt sorteren op naam, datum, type of grootte, tik je op Meer Sorteren op.
  3. Tik op een bestand om het te openen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Bovendien, welke app voor bestandsbeheer?

Dit zijn de 5 beste file managers voor Android-telefoons
  • Files by Google: je telefoon opschonen. Google Files is een relatief nieuwe app van Google die oorspronkelijk bedoeld was voor Android Go-telefoons, maar die sterk aan populariteit won.
  • File Explorer.
  • Total Commander.
  • Solid Explorer.
  • Cx File Explorer.
Waar blijven gedownloade bestanden Android?
Bestanden terugvinden

Tik op de app Mijn bestanden. Tik onder 'Categorieën' op Downloads. Hier staat een overzicht van alle gedownloade bestanden. Tik op een bestand om het bestand te openen.

Dus, hoe kan ik mijn bestanden openen?

Er zijn een paar manieren waarop u uw bestanden kunt openen:
1. Rechtsklik op het bestand en selecteer "Openen met". U kunt dan kiezen met welk programma u het bestand wilt openen.
2. Als u weet met welk programma u het bestand wilt openen, kunt u gewoon dubbelklikken op het bestand en wordt het in dat programma geopend.
3. Als u niet zeker weet met welk programma u het bestand moet openen, kunt u proberen het te openen in een tekstverwerker zoals Kladblok. Klik daartoe met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer "Openen met". Selecteer vervolgens "Kladblok" in de lijst met programma's. Waar vind ik wat ik gekopieerd heb? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de plaats van de gekopieerde tekst hangt af van het programma dat u gebruikt. In het algemeen kunt u gekopieerde tekst echter terugvinden door het menu Bewerken te openen en de optie Plakken te selecteren, of door de sneltoets Ctrl+V (Windows) of Cmd+V (Mac) te gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Heeft een tablet een verkenner?

Bestandsbeheer op je Android tablet is net wat je gewend bent als je overstapt van bijvoorbeeld een Windows computer. De applicatie Verkenner bestaat niet binnen Android. In plaats daarvan heeft de tabletfabrikant een eigen 'file manager' aangebracht. Elke tablet heeft zijn eigen bestandbeheer-app.
Trouwens, waar vind ik het klembord op mijn samsung?
Waar is het klembord Samsung Galaxy? Voor Samsung-gebruikers kunt u lang op de aanpasbare toets op uw toetsenbord drukken. Kies vervolgens "Klembord" om de inhoud van het klembord op Android met succes weer te geven.

Waarom kan ik gedownloade bestanden niet openen?

Als je een bestand niet kunt openen, kan dit een van de volgende redenen hebben: Je hebt geen rechten om het bestand weer te geven. Je bent ingelogd bij een Google-account dat geen toegangsrechten heeft. De juiste app is niet op je telefoon geïnstalleerd.
Men kan zich ook afvragen: hoe verwijder ik downloads van mijn android? Er zijn een paar manieren om downloads van je android te verwijderen. Een manier is om naar uw instellingen te gaan en het tabblad toepassingen te vinden. Vanaf daar kunt u de downloads-app vinden en deze selecteren. Zodra u het hebt geselecteerd, kunt u op de knop Gegevens wissen drukken om alle downloads van uw android-apparaat te verwijderen. Een andere manier om downloads van je android te verwijderen is om naar de downloads app te gaan en de delete knop te selecteren. Dit zal alle downloads van uw android toestel verwijderen.

Wat heb ik nodig om PDF-bestanden te openen?

Voor het openen van PDF-bestanden is een PDF-reader nodig. PDF-lezers zijn beschikbaar als browser-plugin of als zelfstandige toepassing. Enkele veelgebruikte PDF-lezers zijn Adobe Acrobat Reader, Foxit Reader en Sumatra PDF.

Door Fasta Malesky

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je je spreekvaardigheid verbeteren? :: Hoe herken je een nepprofiel op Tinder?
Handige links