Huis > K > Kan .Exe Bestand Niet Openen?

Kan .EXE bestand niet openen?

Het kan zijn dat EXE-bestanden niet goed werken als ze ontwikkeld zijn voor een oudere versie van Windows. Je kunt proberen om ze draaiend te krijgen met behulp van de compatibiliteitsinstellingen. Klik met de rechtermuisknop op het bestand, selecteer 'Eigenschappen', en klik daarna op het tabblad Compatibiliteit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waar staat .EXE voor?

executable = Computerbestand dat direct een bepaalde taak kan uitvoeren. In MS-DOS is een executable bestand herkenbaar aan de extensie .exe of .
Hoe kan ik een EXE bestand openen op Mac? Er zijn een paar verschillende manieren om een EXE-bestand op de Mac te openen. Eén manier is om het programma WINE te gebruiken, waarmee je Windows programma's op de Mac kunt draaien. Een andere manier is een programma genaamd Boot Camp, waarmee je Windows op je Mac kunt installeren en vervolgens Windows programma's kunt draaien. Tot slot kunt u het programma Parallels gebruiken, waarmee u Windows-programma's op uw Mac kunt draaien zonder Windows te installeren.

En nog een vraag, kan geen .exe bestanden openen win 10?

Als u .exe-bestanden niet kunt openen in Windows 10, komt dat waarschijnlijk door een corruptie in uw register. Om dit op te lossen, kunt u een registeropschoningsprogramma gebruiken om uw register te scannen en alle beschadigde instellingen die problemen veroorzaken te repareren. Zodra het register is opgeschoond, zou je zonder problemen .exe-bestanden moeten kunnen openen.

Door Alyssa Blakstad

Vergelijkbare artikelen

Kan niet verbinden met extern bureaublad? :: Kan zip-bestand niet openen op iPhone?
Handige links