Huis > K > Kan Niet Verbinden Met Extern Bureaublad?

Kan niet verbinden met extern bureaublad?

Controleer of de versie van de extern-bureaubladclient compatibel is met de server of client waarmee u verbinding maakt. Schakel antivirus- en beveiligingssoftware van derden uit die de communicatie zou kunnen blokkeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Je kunt ook vragen wat is remote management?

Beheer op afstand is de mogelijkheid om een computer of netwerk op afstand te beheren. Dit kan worden gedaan met behulp van verschillende tools en protocollen, zoals SSH, VNC en RDP. Mensen vragen ook: wat betekent remote support?

Remote support maakt gebruik van software voor remote access (of remote desktop) om technici overal en altijd direct toegang te geven tot externe apparaten. Dit betekent dat ze hulp op afstand kunnen bieden zonder bij het apparaat aanwezig te hoeven zijn.

Dus, wat is poort 80 en 443?

Poort 80 is de standaard HTTP-poort. Poort 443 is de standaard HTTPS-poort. Hoe zet ik poort 443 open? Om poort 443 te openen, moet u een opdrachtprompt gebruiken en "netsh" typen, gevolgd door de Enter-toets. Zodra u bij de netsh> commando prompt bent, typt u "http add sslcert ipport=0.0.0.0:443 certhash=Hash appid={app-GUID}" en drukt u op de Enter toets. Dit zal poort 443 openen zodat u SSL kunt gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Welke TCP poort gebruikt http?

Poorten die door Apple producten worden gebruikt
PoortTCP of UDPNaam van voorziening of protocol1
22TCPSSH (Secure Shell), SFTP (SSH File Transfer Protocol) en SCP (Secure copy)
25TCPSMTP (Simple Mail Transfer Protocol)
53TCP/UDPDNS (Domain Name System)
80TCPHTTP (Hypertext Transfer Protocol)
Hoe maak ik verbinding met de server?
Verbinding maken met een computer of bestandsserver

Tik op 'Verbind met server'. Geef de naam van een lokale host of een netwerkadres op en tik op 'Verbind'. Tip: Nadat je verbinding met een computer of bestandsserver hebt gemaakt, verschijnt deze in de lijst 'Recente servers' in het scherm 'Verbind met server'.

Vervolgens, wat is een web client?

Computer (browser) waarmee toegang kan worden verschaft tot het content management systeem.
Wat betekent cliƫnten? De term "client" verwijst meestal naar een softwareprogramma dat wordt gebruikt om toegang te krijgen tot een dienst, server of toepassing. Een client is meestal een thin-client, wat betekent dat hij minimale middelen vereist en op verschillende apparaten kan worden uitgevoerd, waaronder mobiele apparaten.

Wat is een mechanische computer?

Een mechanische computer is een apparaat dat gebruik maakt van mechanische elementen om berekeningen uit te voeren. Deze computers zijn doorgaans langzamer en minder nauwkeurig dan hun elektronische tegenhangers, maar ze zijn duurzamer en vereisen minder energie.

Door Bautram Neidiger

Vergelijkbare artikelen

Wat is de betekenis van FTP? :: Kan .EXE bestand niet openen?
Handige links