Huis > W > Wat Is De Juiste Volgorde Om Een Som Uit Te Rekenen?

Wat is de juiste volgorde om een som uit te rekenen?

Volgorde van bewerkingen
  • eerst machtsverheffen en worteltrekken.
  • dan vermenigvuldigen en delen.
  • ten slotte optellen en aftrekken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke volgorde startkabels?

startkabels worden in 9 stappen aangesloten. De motorkap moet worden geopend. De rode en zwarte startkabels moeten worden aangesloten om het noodvoertuig te starten. Start uw voertuig. De ruitverwarming en de blower moeten worden aangezet. De startkabels moeten worden losgekoppeld.

Hoe bereken je de som van?

De som van twee of meerdere getallen krijg je door deze getallen op te tellen. Voorbeeld: Bereken de som van 13, 5 en 8. De delen die je bij elkaar optelt, noem je termen.
Wat is de som van het product en het quotiënt van 12 5 en 2 5?
Het product heeft te maken met 'vermenigvuldigen' en quotiënt heeft te maken met 'delen'. De som heeft te maken met 'optellen'. Bereken het product (vermenigvuldigen) van 12,5 en 2,5, bereken het quotiënt (delen) van 12,5 en 2,5 en tel ze bij elkaar op (de som).

Hoe heet het resultaat van een vermenigvuldiging?

Het resultaat van een vermenigvuldiging wordt product genoemd. Bovendien, waarom is meneer van dalen niet meer? Ik weet niet zeker wat je vraagt.

Gerelateerde artikelen

Kan geen toegang krijgen tot het opgegeven apparaat pad of bestand Mogelijk hebt u niet de juiste?

Het probleem kan zich voordoen in een van de volgende scenario's. De machtigingen voor de bestandslocatie zijn niet in uw bezit. Het bestand bevindt zich op een locatie die momenteel niet toegankelijk is, zoals een netwerklocatie of een externe schijf die momenteel niet op de pc is aangesloten.

Wat dit betreft, wat is de som van de cijfers?

De cijfersom is de som van de afzonderlijke cijfers van een (natuurlijk) getal, soms genoteerd als c(getal). De cijfersom wordt het meest in het tientallig talstelsel gebruikt, maar kan ook in andere talstelsels berekend worden.
Wat is het product van een som?
Het product is de uitkomst van een vermenigvuldiging. Een vermenigvuldiging is een keersom. De uitkomst van deze som is 6. Dit noemen we ook wel het product.

Men kan zich ook afvragen: wat is de som van een product?

De som van twee of meer getallen krijg je door deze getallen op te tellen. Het product van twee of meerdere getallen krijg je door deze getallen met elkaar te vermenigvuldigen.
Wat dit betreft, hoeveel is het product van 352 en 16 meer dan het quotiënt van die getallen?
Antwoord. Het product is 16,5×3 en het quotiënt is 16,5:3.

Wat dit betreft, wat is het product van 5 en 4?

Een vermenigvuldiging heet in de wiskunde een product. Als we gaan kijken naar de vermenigvuldiging van 4 met 5, dan noemen we 4 en 5 de factoren. Een deling heet in de wiskunde een quotiënt. Als we kijken naar de deling van 16 door 4, dan noemen we 16 en 4 de factoren.

Door Thetes Dekok

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent het quotiënt? :: Welke programmeer talen zijn er?
Handige links