Huis > K > Kan Niet Streamen Naar Chromecast Iphone?

Kan niet streamen naar Chromecast iPhone?

Via de Google Home-app
  • Zorg dat je mobiele apparaat of tablet is gekoppeld aan hetzelfde account als je Chromecast.
  • Open de Google Home-app .
  • Tik op de tegel van je apparaat en houd deze vast.
  • Tik rechtsboven op Instellingen Meer instellingen. Opnieuw opstarten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Dus, heb je een chromecast nodig bij een smart tv?

Je hebt geen Smart TV nodig om online tv te kijken. Met een Google Chromecast stream je van je PC, tablet of smartphone naar je televisietoestel. De Google Chromecast is een klein apparaatje dat je met je televisie verbindt. Vanaf dan kan je – via je wifi – programma's streamen op je televisie.
Dienovereenkomstig, kan op elke tv een chromecast?
De Chromecast en Chromecast Ultra werken op iedere tv of monitor met een hdmi-aansluiting.

Je kunt ook vragen wat heb je nodig voor airplay?

Als u AirPlay wilt gebruiken om audio- of videomateriaal van uw iOS-apparaat naar een ander apparaat te streamen, hebt u het volgende nodig:
Een iOS-apparaat met iOS 4.3 of hoger - Een Apple TV van de tweede generatie of hoger - Een AirPort Express-basisstation - Een Mac of pc met iTunes 10.2.2 of hoger Om audio of video van uw iOS-apparaat naar een ander apparaat te streamen via AirPlay, moeten beide apparaten zich in hetzelfde Wi-Fi-netwerk bevinden. Je kunt ook vragen wat is beter airplay of bluetooth? Het antwoord op deze vraag hangt af van een paar factoren. Als u op zoek bent naar een draadloze optie om uw apparaat met een luidspreker te verbinden, dan is Bluetooth waarschijnlijk de betere optie. Bluetooth heeft een kleiner bereik dan AirPlay, maar is doorgaans betrouwbaarder en heeft een lagere latentie. Als u op zoek bent naar een manier om audio van uw apparaat naar een luidspreker of ontvanger te streamen, dan is AirPlay waarschijnlijk de betere optie. AirPlay heeft een groter bereik dan Bluetooth en kan worden gebruikt om audio te streamen van apps die Bluetooth-streaming niet ondersteunen.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Hoe zet je AirPlay aan?

Apple AirPlay: Zo werkt het
  1. Open de foto of video die je wil streamen naar je tv in de Foto's-app;
  2. Tik op het deel-icoontje linksonder en scrol naar beneden;
  3. Kies voor 'AirPlay' en tik op het gewenste apparaat waar je naar wil streamen.
Hoe verbind ik mijn Samsung telefoon met tv?
1 Maak op je mobiele apparaat verbinding met hetzelfde Wi-Fi netwerk als je Samsung Smart TV. 2 Download Samsung Smart View in de App Store, Google Play of Samsung Galaxy Apps. 3 Open de app en volg de stappen om Smart View te configureren.

Hoe kun je iets streamen?

Als je Chromecast met hetzelfde wifi-netwerk als je telefoon is verbonden, kun je (via Chromecast) vanaf je telefoon naar je televisie streamen. Dat kan direct vanuit de app waarvandaan je streamt, bijvoorbeeld YouTube, Spotify of Netflix, door op het streaming-icoontje te klikken.
Vervolgens, hoe casten naar samsung tv?
Als je tv ouder is, probeer dan verbinding te maken met de Smart View-app.
  1. 1 Verbind de Samsung Smart TV en het toestel met hetzelfde wifi-netwerk.
  2. 2 Download de SmartThings-app op je smartphone.
  3. 3 Open de SmartThings-app.
  4. 4 Tik op Toevoegen Apparaat.
  5. 5 Selecteer je tv of scan je tv in de buurt.

Wat is het verschil tussen streamen en casten?

Google Cast is dus de naam van het platform, terwijl 'casten' een Nederlands werkwoord geworden is om aan te duiden dat je content van het ene naar het andere apparaat streamt. In de meeste gevallen draait het om apps op mobiele apparaten die content weergeven op een tv of speler.

Door Idonah Shupe

Vergelijkbare artikelen

Kan ik Windows 7 nog downloaden? :: Kun je AirPods gebruiken met Huawei?
Handige links