Huis > H > Hoe Kan Ik Betalen Met Mijn Iphone?

Hoe kan ik betalen met mijn iPhone?

Zo betaal je met Apple Pay

Met Touch ID: Plaats je vinger op de Touch ID sensor (Home knop). Houd je iPhone of Apple Watch in een straal van 10 centimeter van de betaalautomaat. Je ziet een bevestiging op het betaalautomaat (Gereed) en je iPhone of Apple Watch (Vinkje) wanneer de betaling is voltooid.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat kun je doen met een Apple ID?

Uw Apple ID is de account waarmee u toegang krijgt tot Apple voorzieningen zoals de App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime enzovoort. Deze bevat niet alleen het e-mailadres en het wachtwoord waarmee u inlogt, maar ook de contact-, betaal- en beveiligingsgegevens die u bij Apple voorzieningen gebruikt. Bovendien, hoe lang duurt het voordat het geld op mijn apple id staat? Geldoverdrachten kunnen tot 48 uur in beslag nemen. Heb je geprobeerd uit te loggen bij de App Store / iTunes, de iPad opnieuw op te starten en vervolgens weer in te loggen om te zien of dat je saldo ververst? Geldoverdrachten kunnen tot 48 uur in beslag nemen.

Daarvan, kan google pay met ideal?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhankelijk is van de specifieke implementatie van Google Pay en Ideal. In het algemeen is het echter mogelijk om Google Pay met Ideal te gebruiken zolang beide platforms dezelfde betaalmethoden en valuta's ondersteunen. Hoe voeg je iDEAL toe aan Google Pay? Om iDEAL toe te voegen aan Google Pay, moet u uw iDEAL-uitgever toevoegen aan uw Google-account. U kunt dit doen door naar de Google Pay app te gaan en "Een betaalmethode toevoegen" te selecteren. Selecteer daar "Bankrekening toevoegen" en kies vervolgens uw iDEAL uitgever uit de lijst. Zodra u uw iDEAL-uitgever heeft toegevoegd, kunt u deze gebruiken als betaalmethode in Google Pay.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Je kunt ook vragen hoe kaart toevoegen google pay?

Een betaalmethode toevoegen

  1. Log in bij Betaalmethoden.
  2. Klik onderaan op Betaalmethode toevoegen.
  3. Klik op Creditcard of pinpas toevoegen.
  4. Voer uw kaartgegevens in.
  5. Kies een optie in de lijst als u wordt gevraagd uw betaalmethode te verifiëren.
  6. Zoek de verificatiecode op en voer deze in.
Men kan zich ook afvragen: is het veilig om met paypal te betalen? Het gebruikmaken van PayPal is veilig. Verkopers of webshops krijgen nooit jouw bankgegevens te zien. Als je wilt inloggen met PayPal, ga dan altijd naar de website of app van PayPal.

Wat is het verschil tussen PayPal en iDeal?

De belangrijkste verschillen zijn als volgt: Via iDeal betaal je direct en zonder omwegen via je eigen bank, terwijl je bij PayPal de betaling doet via een PayPal-account dat je zelf hebt gecreëerd. Dit account is gekoppeld aan je bankrekening. Kan PayPal met iDeal? Nee, PayPal kan niet met iDeal betalen. iDeal is een online betaalmethode die alleen in Nederland beschikbaar is. PayPal is een internationale betaaldienst die in veel landen beschikbaar is, maar niet in Nederland.

Dus, hoe moet je je saldo verhogen?

Als je je saldo wilt verhogen, kun je verschillende dingen doen. Je kunt bijvoorbeeld meer geld storten op je account, of je kunt geld verdienen door online enquêtes in te vullen of door producten te testen. Er zijn veel manieren om je saldo te verhogen, dus kies gewoon de methode die het beste bij je past.

Door Jarvis

Vergelijkbare artikelen

Hoe betaal ik met een iPhone? :: Waarom kan ik niet betalen met Apple ID?
Handige links