Huis > H > Hoe Kun Je Een Pdf-Bestand Kopieren?

Hoe kun je een PDF-bestand kopieren?

Tekst en afbeeldingen kopiëren van PDF's

  1. Klik met de rechtermuisknop op het document en kies Selectietool uit het pop-upmenu.
  2. Sleep de tool om tekst te selecteren, of klik om een afbeelding te selecteren.
  3. Klik met de rechtermuisknop op het geselecteerde item en kies Kopiëren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Hoe kun je in een PDF-bestand typen?

Nieuwe tekst toevoegen

Selecteer Gereedschappen > PDF bewerken > Tekst toevoegen . Open een PDF en kies Gereedschappen > PDF bewerken > Tekst toevoegen. Sleep om de breedte van het tekstblok te definiëren die u wilt toevoegen.
Hoe groot is mijn PDF-bestand? Om de bestandsgrootte van een PDF te controleren, open je het bestand in Adobe Acrobat of de gratis Adobe Acrobat Reader. Kies vervolgens Bestand > Eigenschappen. De bestandsgrootte wordt vermeld op het tabblad Beschrijving.

Wat is documenteigenschappen?

Documenteigenschappen zijn metadata geassocieerd met een document. Ze kunnen de auteur, titel, onderwerp en trefwoorden bevatten die aan het document zijn gekoppeld, evenals de aanmaakdatum, wijzigingsdatum en bestandsgrootte van het document. Documenteigenschappen kunnen worden bekeken en bewerkt in het dialoogvenster Eigenschappen in Microsoft Office-toepassingen. Kan ik als eigenaar ook gedeeltes van mijn document blokkeren tegen wijzigingen word? Ja, u kunt delen van uw document blokkeren voor woordwijzigingen door het volgende te doen:
1. Selecteer de tekst die u voor woordwijzigingen wilt blokkeren.
2. Klik in het menu Opmaak op Stijlen en opmaak.
3. Klik in het menu Opmaak op Document beschermen en vervolgens op Bewerken beperken.
4. Schakel in het gebied Bewerkingsbeperkingen het selectievakje Wijzigingen blokkeren in.
5. 5. Schakel in het gebied Uitzonderingen (optioneel) de selectievakjes in voor de wijzigingen die u wilt toestaan, zoals opmaakwijzigingen of opmerkingen.
6. Typ desgewenst een wachtwoord in het vak Wachtwoord en typ het wachtwoord nogmaals in het vak Wachtwoord bevestigen.
7. Klik op Ja, begin met het afdwingen van de beveiliging.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Je kunt ook vragen kan inhoud versleutelen om gegevens te beveiligen niet aanvinken?

Encrypted File System gebruiken

Klik met de rechtermuisknop op de map die je wilt versleutelen en kies voor Eigenschappen. In het eigenschappenvenster klik je op de knop Geavanceerd. Je vindt deze knop op het tabblad Algemeen. Plaats vervolgens een vinkje bij de optie Inhoud versleutelen om gegevens te beveiligen.
Hoe zet je tekst vast in Word? Klik met de rechtermuisknop op de alinea of subkop die u bij de inhoud wilt houden die erop volgt. Selecteer Alinea in het vak dat wordt geopend. Klik in het dialoogvenster Alinea op het tabblad Regel- en pagina-einden. Schakel in de sectie Paginering het selectievakje Regels bijeenhouden in en klik op OK.

Dit in overweging nemend, hoe pdf bewerken in windows 10?

Ga met de bestands verkenner naar een pdf en klik de pdf met de rechter muis knop aan. De menu balken bovenin kunnen nu gebruikt worden om tekst in de pdf te markeren en om op de pdf te schrijven. Door op de floppy te klikken wordt de gewijzigde pdf opgeslagen. Dienovereenkomstig, hoe kun je een pdf bijsnijden? There are a few ways to crop a pdf. One way is to use a pdf editor, like Adobe Acrobat, to open the pdf and crop it manually. Another way is to use a online pdf cropping tool like smallpdf.com.

Hoe PDF bewerken op iPhone?

PDF's bewerken op de iPhone is heel eenvoudig. Er zijn verschillende apps die je kunt gebruiken om een PDF te bewerken, maar de meeste zijn niet gratis. Een van de beste gratis apps die je kunt gebruiken is iAnnotate.
Download de iAnnotate app en open de app. Selecteer het PDF-bestand dat je wilt bewerken en tik op de knop Bewerken in de rechterbovenhoek van het scherm.
Je kunt nu tekst toevoegen, markeren, annoteren en inkorten. Wanneer je klaar bent met bewerken, tik je op de knop Opslaan in de rechterbovenhoek van het scherm.

Door Pammi Kukahiko

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je een Excel bestand op slot? :: Wat is een beveiligde PDF?
Handige links