Huis > W > Waarom Kan Ik Geen Pdf Openen Op Mijn Iphone?

Waarom kan ik geen PDF openen op mijn iPhone?

Om PDF-bestanden te kunnen openen op je smartphone, heb je een PDF-reader nodig. Voor iOS (iPhone en iPad) is iBook een handige app die standaard op je smartphone geïnstalleerd is. Daarnaast is voor zowel iOS als Android de app van Adobe zeer geschikt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Daarvan, kan pdf bestand niet openen in mail android?

Android-apparaten hebben niet standaard een pdf-viewer. Om pdf-bestanden te openen op een Android telefoon of tablet moet je een pdf-reader downloaden. In de Google Play Store kan je gratis een pdf-viewer downloaden. Waarom opent PDF niet in Outlook? Kies in Outlook voor Extra, Opties. Een nieuw tabblad is toegevoegd: Attachment Security & Options. Selecteer de bestandsextensies van de bestanden die u ongestoord wilt kunnen opslaan en openen en verplaats deze met behulp van de knop Move naar de rechterlijst met toegestane items.

En nog een vraag, kan pdf niet openen omdat het beschadigd is?

Er zijn een paar redenen waarom een PDF corrupt kan raken:
-De PDF is niet goed gedownload of overgedragen, waardoor sommige gegevens ontbreken of beschadigd zijn
-De PDF is gemaakt in een oudere softwareversie die niet compatibel is met de huidige versie van de software die u gebruikt
-De PDF is gemaakt in een ander softwareprogramma dan de software die u momenteel gebruikt
Als de PDF beschadigd is, kunt u hem waarschijnlijk niet openen. Er zijn echter een paar dingen die u kunt proberen om de PDF te repareren:
Voer een PDF-reparatietool uit, zoals Adobe's PDF Repair Tool
Open de PDF in een andere PDF-viewer of editor
Exporteer de PDF naar een ander formaat en probeer het in dat formaat te openen. Hoe PDF-bestand openen? Er zijn een paar verschillende manieren om een PDF-bestand te openen. De meest gebruikelijke manier is dubbelklikken op het bestand, waardoor het wordt geopend in uw standaard PDF-viewer. U kunt ook met de rechtermuisknop op het bestand klikken en "Openen met" selecteren om een specifieke PDF-viewer te kiezen. Als u geen PDF-viewer hebt geïnstalleerd, kunt u die gratis downloaden bij Adobe Reader of een andere PDF-viewer.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Vervolgens, hoe voeg ik een bijlage bij een e-mail?

Een bestand als bijlage aan een bericht toevoegen

  1. Klik in het menu Bestand op Nieuw en klik op E-mailbericht.
  2. Klik op het tabblad Bericht in de groep Opnemen op Bestand bijvoegen.
  3. Kies in het dialoogvenster Bestand invoegen het bestand dat u wilt toevoegen en klik op Invoegen.
Hoe verstuur ik een bijlage met mijn iPhone? E-mailbijlagen toevoegen op de iPhone
  1. Tik in de e-mail op de plek waar je de bijlage wilt invoegen. Tik vervolgens op. in de opmaakbalk boven het toetsenbord.
  2. Voer een van de volgende stappen uit: Een document bijvoegen: Tik op. boven het toetsenbord en zoek het document in Bestanden.

Hoe Mail bewaren op iPhone?

Tik in Instellingen op 'Mail' > 'Accounts'. Voer een van de volgende stappen uit: Als je een iCloud-e-mailaccount gebruikt: Tik op 'iCloud', tik nogmaals op 'iCloud' en tik vervolgens op 'iCloud Mail'. Als je een andere e-mailaccount gebruikt: Tik op je e-mailaanbieder en vervolgens op je e-mailaccount. Hoe kun je een bijlage bewerken? In order to edit an attachment, the attachment must first be downloaded to the user's computer. Once the attachment is saved to the computer, the user can then open the attachment in the program of their choice and make the desired edits. Once the edits have been made, the user can save the file and then upload it back to the original location.

Dus, hoe open ik een jpg bestand?

Om een ​​jpg-bestand te openen, hebt u een beeldbewerkingsprogramma nodig, zoals Adobe Photoshop, GIMP of Paint.NET. Als u geen beeldbewerkingsprogramma hebt, kunt u een gratis versie downloaden op internet.

Door Lapotin Coslow

Vergelijkbare artikelen

Hoe bijlagen te openen zonder altijd te vragen in Outlook? :: Kan bijlage in Mail niet zien?
Handige links