Huis > H > Hoe Open Je Bijlage In Mail Iphone?

Hoe open je bijlage in Mail Iphone?

Als je een e‑mail met een bijlage (een bestand) ontvangt, kun je het bestand openen nadat je het naar je computer hebt gedownload.

  1. Open in Mail on iCloud.com een bericht dat een bijlage bevat.
  2. Klik op het bestand dat of de afbeelding die je naar je computer wilt downloaden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dienovereenkomstig, kan pdf bestand niet openen in mail android?

Android-apparaten hebben niet standaard een pdf-viewer. Om pdf-bestanden te openen op een Android telefoon of tablet moet je een pdf-reader downloaden. In de Google Play Store kan je gratis een pdf-viewer downloaden. Waarom opent PDF in Google Chrome? Een recente wijziging in de manier waarop Google Chrome pdf-documenten verwerkt, verandert dit fundamenteel. Wanneer u op een gedownload pdf-document klikt, wordt het automatisch geopend in de Chrome PDF-viewer, ongeacht de toepassing waarin u eerder pdf-bestanden hebt bekeken.

Daarvan, kan pdf-bestand niet openen op iphone?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u een PDF-bestand niet kunt openen op uw iPhone. Eén reden kan zijn dat het bestand corrupt is en niet kan worden geopend. Een andere reden kan zijn dat u geen PDF-reader op uw iPhone hebt geïnstalleerd. Als u geen PDF-reader hebt geïnstalleerd, kunt u proberen er een te downloaden in de App Store. Controleer ten slotte of het bestand dat u probeert te openen wel degelijk een PDF-bestand is. Als het geen PDF-bestand is, kan het niet worden geopend in een PDF-reader. Bovendien, waarom opent mijn pdf in chrome? Er zijn verschillende mogelijke redenen waarom uw PDF wordt geopend in Chrome in plaats van in een speciale PDF-viewer zoals Adobe Reader. Eén reden kan zijn dat Chrome is ingesteld als uw standaard PDF-viewer. Om te controleren of dit het geval is, kunt u naar de instellingen van Chrome gaan en kijken onder het kopje "Uiterlijk". Als "PDF-documenten" is ingesteld op "Automatisch openen in Chrome", dan verklaart dat waarom uw PDF in Chrome wordt geopend.
Een andere reden kan zijn dat u een plugin of extensie in Chrome hebt geïnstalleerd die is geconfigureerd om PDF's in de browser te openen. Om dit te controleren, kunt u naar de pagina "plugins" van Chrome gaan (chrome://plugins/) en zoeken naar plugins of extensies die worden vermeld als in staat om PDF's te bekijken. Als u er een vindt, kunt u deze uitschakelen en kijken of dat het probleem verhelpt.
Tot slot is het ook mogelijk dat de website of dienst die u gebruikt om PDF's te bekijken, is geconfigureerd om PDF's automatisch in de browser te openen in plaats van in een speciale PDF-viewer. Dit komt vaker voor bij online PDF-viewers zoals Adobe Acrobat Reader DC, maar het kan ook voorkomen bij andere diensten. Als u denkt dat dit het geval is, kunt u proberen de PDF in een andere browser te openen en kijken of dat het probleem verhelpt.

Gerelateerde artikelen

Hoe open je .jar bestanden?

Er zijn programma's die het bestand JARJava Runtime Environment openen.

Hoe open ik een bijlage in Gmail?

Bijlage openen (pc)

  1. Open de website www.gmail.com en log in.
  2. Bij e-mails met een bijlage staar rechts van de onderwerpregel een pictogram van een paperclip.
  3. Klik op om de mail om hem te openen.
  4. Een voorbeeld (voorvertoning) van het bestand staat onderaan.
Dienovereenkomstig, kan bijlage niet opslaan outlook? Als u de optie Alle bijlagen opslaan gebruikt , ontvangt u de optie Kan dit bestand niet vinden. Controleer of het pad en de bestandsnaam het juiste foutbericht zijn. Als u de optie Opslaan als gebruikt om de ene bijlage op te slaan, is het opslaan niet gelukt.

Kan geen bestanden downloaden Outlook?

Oorzaak. Dit probleem wordt veroorzaakt door een recente functie wijziging waarmee een HTTP 302-omleiding naar een statische URL van Office 365 wordt geactiveerd. Dit gebeurt alsEr wordt een extra postvak geopend in OWA en een bijlage is geselecteerd voor downloaden of preview. Welk bestand kan als e mailbijlage een probleem veroorzaken? De meeste e-mailproviders hebben een bepaalde maximale grootte voor bijgevoegde bestanden. Dit betekent dat als het bijgevoegde bestand de maximale grootte overschrijdt, het probleem kan veroorzaken. In sommige gevallen kan het bijgevoegde bestand ook een virus bevatten, wat ook problemen kan veroorzaken.

Dienovereenkomstig, kan geen voorbeeld van bestand bekijken?

Als je een bestand niet kunt previewen, kan dat verschillende oorzaken hebben. Ten eerste zou het bestand beschadigd kunnen zijn, waardoor het niet correct wordt weergegeven. Ten tweede kan het bestand een onbekend formaat hebben, waardoor de preview-functie niet weet hoe het het bestand moet weergeven. Als laatste kan het zijn dat de preview-functie van het programma waarmee je het bestand wilt openen, niet goed werkt.

Door Yoshi Jethva

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik geen bijlagen openen? :: Hoe bijlagen te openen zonder altijd te vragen in Outlook?
Handige links