Huis > W > Welke App Voor Boodschappenlijst?

Welke app voor boodschappenlijst?

De 10 handigste boodschappenlijst apps voor iPhone en Android

  • Bring! Shopping list. Bring!
  • Out of Milk. Deze app gebruik je niet alleen als de melk op is, maar voor al je boodschappen.
  • Shopping List van Kiwi3.
  • Supersimpel.
  • Checklist.
  • Buy me a pie!
  • Sjoprz: slim boodschappen doen.
  • Evernote.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Mensen vragen ook: hoe kan ik een boodschappenlijst maken?

Bij Android heb je standaard de Keep app. Als je een nieuwe notitie aanmaakt, kun je linksonder 'Selectievakjes' selecteren. Vanaf dat moment is je super snelle boodschappenlijstje geboren. Waar is de boodschappenlijst? Open de Google Home app op je telefoon of tablet. Klik rechts onderin het scherm op 'Account' Onder het kopje 'Google Assistant' kun je vervolgens 'Boodschappenlijstjes' selecteren. Rechtsboven in het scherm vind je een poppetje met een plusje, klik hierop.

Wat dit betreft, hoe werkt bring?

Met het "breng" commando haal je een voorwerp uit je inventaris en plaats je het in de huidige kamer. Je kunt ook vragen hoeveel mensen gebruiken google home? Vanaf juli 2018 zijn er wereldwijd naar schatting 4 miljoen google home-apparaten in gebruik.

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Hoe boodschappenlijst delen?

Samen boodschappenlijst delen

  1. Tik bovenaan in je boodschappenlijstje op het rondje met de drie puntjes.
  2. Scrol naar beneden in het menu dat nu verschijnt en tik op 'Deel notitie'.
  3. Kies hoe je de uitnodiging wilt sturen, bijvoorbeeld met Berichten of WhatsApp.
Je kunt ook vragen heeft aldi een app? De nieuwe ALDI App

Kom alles te weten over onze aanbiedingen en stel een herinnering in zodat u geen aanbieding meer mist. Maak en bewerk samen met familie en vrienden het digitale boodschappenlijstje zodat u tijdens het boodschappen doen niets meer vergeet.

En nog een vraag, wat zijn de basis boodschappenlijst?

Denk bijvoorbeeld aan yoghurt, kwark, havermout, (amandel)melk, noten en zaden, bepaalde soorten fruit (voor bijvoorbeeld smoothies), brood, rijstwafels, rauwkost, crackers en beleg. Al deze dingen kunnen op je basis boodschappenlijstje staan. Men kan zich ook afvragen: waarom een boodschappenlijst? Een andere vraag die je kunt stellen is: waarom een ​​boodschappenlijst?
Een boodschappenlijst is een hulpmiddel dat mensen gebruiken om hun aankopen te plannen en te organiseren. Het geeft mensen een overzicht van de items die ze nodig hebben om te kopen, zodat ze niets vergeten en alles kunnen kopen wat ze nodig hebben. Boodschappenlijsten zijn ook handig omdat ze mensen helpen om geld te besparen door ervoor te zorgen dat ze alleen kopen wat ze nodig hebben.

Kun je AH app delen?

Yes, you can share the AH app with other people.

Door Elbring Zearfoss

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt Bring? :: Hoeveel geld aan boodschappen 1 persoon?
Handige links