Huis > H > Hoe Haal Ik De Beveiliging Van Een Word Document Af?

Hoe haal ik de beveiliging van een Word document af?

Open het document en voer het wachtwoord voor het document in. Ga naar Bestand >Info > Document beveiligen > Met wachtwoord versleutelen. Wis het wachtwoord in het vak Wachtwoord en klik op OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een JPG document?

Het bekendste bestandstype voor foto's is de JPG. Een gecomprimeerd formaat is een JPG. Het kan gecomprimeerd of geplet worden genoemd.

Trouwens, wat is de laatste versie van excel?

Update van mei 2021

Dit is wat er nieuw is in versie 2105 (14026.20246). Nieuwe gekoppelde gegevenstypen bevatten feiten en gegevens over honderden onderwerpen, waarmee u uw doelstellingen rechtstreeks in Excel kunt bereiken.
Mensen vragen ook: hoe vul ik automatisch andere cellen in bij het selecteren van waarden in de vervolgkeuzelijst van excel? Gegevens in werkbladcellen automatisch doorvoeren

  1. Selecteer een of meer cellen die u wilt gebruiken als basis om andere cellen te vullen. Voor een reeks zoals 1, 2, 3, 4, 5... typt u 1 en 2 in de eerste twee cellen.
  2. Sleep de vulgreep .
  3. Klik indien nodig op Opties voor automatisch doorvoeren. en kies de gewenste optie.

Dit in overweging nemend, hoe gebruik je formules in excel?

In Excel kunt u met formules wiskundige bewerkingen uitvoeren op gegevens in uw cellen. Om een formule te gebruiken, moet u eerst de cel selecteren waar u het antwoord wilt zien. Vervolgens typt u het gelijkheidsteken (=) gevolgd door de formule die u wilt gebruiken. Bijvoorbeeld, de formule =5+5 telt de getallen 5 en 5 bij elkaar op en geeft het antwoord 10 weer in de geselecteerde cel.
U kunt ook celverwijzingen in uw formules gebruiken. Bijvoorbeeld, de formule =A1+A2 telt de inhoud van cel A1 op bij de inhoud van cel A2 en toont het antwoord in de geselecteerde cel.
U kunt verschillende wiskundige operatoren in uw formules gebruiken, waaronder + (optellen), - (aftrekken), * (vermenigvuldigen), / (delen) en ^ (exponentiƫren). Bijvoorbeeld, de formule =5*5 zou de getallen 5 en 5 met elkaar vermenigvuldigen en het antwoord 25 weergeven in de geselecteerde cel.
U kunt ook de ingebouwde functies in Excel gebruiken in uw formules. Bijvoorbeeld, de formule =SUM(A1:A5) telt de inhoud van de cellen A1 tot en met A5 op en geeft het antwoord weer in de geselecteerde cel.
Meer informatie over formules in Excel vindt u in de volgende bronnen:
https://support.office.com/en-us/article/introduction-to-formulas-in-excel-a0b86c5e-e16f-4a65-b682-1697a65aaea3
https://www.gcflearnfree.org/excel2016/using-formulas-and-functions/1/ Waar vind ik voorwaardelijke opmaak in Excel? In Excel is voorwaardelijke opmaak te vinden onder het tabblad Home, in de groep Stijlen. Klik op de knop Voorwaardelijke opmaak en er verschijnt een keuzemenu met alle beschikbare opties.

Gerelateerde artikelen

Kan Word een ODT bestand openen?

OpenDocument-bestanden zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, maar sommige functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. De meeste toepassingen zijn compatibel met Word-documenten.

Wat dit betreft, kan een draaitabel niet bewerken op een beveiligd blad?

Standaard is er geen directe manier om de draaitabel op een beveiligd blad te vernieuwen, maar met de volgende VBA-code kunt u snel alle draaitabellen van het huidige werkblad vernieuwen wanneer gegevens in uw oorspronkelijke tabel veranderen. Waar vind ik Gegevensvalidatie in Excel? Gegevensvalidatie toevoegen aan een cel of een bereik

Selecteer een of meer cellen om te valideren. Klik op het tabblad Gegevens in de groep Hulpmiddelen voor gegevens op Gegevensvalidatie. Selecteer op het tabblad Instellingen in het vak Toestaan de optie Lijst.

Dienovereenkomstig, hoe maak je een keuzelijst in excel?

Een keuzelijst aan een werkblad toevoegen

  1. Maak een lijst met items die u wilt weergeven in de keuzelijst, zoals in deze afbeelding.
  2. Klik op Ontwikkelaars > Invoegen.
  3. Klik onder Formulierbesturingselementen op Keuzelijst (formulierbesturingselement).
  4. Klik in de cel waarin u de keuzelijst wilt maken.
Hoe kan je ervoor zorgen dat de formules in een cel worden afgedrukt in plaats van de resultaten? Om ervoor te zorgen dat de formules in een cel worden afgedrukt in plaats van de resultaten, kunt u de optie "Formules weergeven" in het tabblad "Weergave" van het lint selecteren.

Wat dit betreft, hoe blokkeer je meerdere rijen in excel?

Om meerdere rijen te blokkeren in Excel, ga je naar het tabblad 'Bewerken' in de werkbalk en klik je vervolgens op 'Blokkeren'. Je kunt ook op de rechtermuisknop klikken en dan op 'Blokkeren' klikken.

Door Gefell

Vergelijkbare artikelen

Wat is de rij en wat is de kolom? :: Kan Excel Bestand niet bewerken?
Handige links