Huis > K > Kan Excel Bestand Niet Bewerken?

Kan Excel Bestand niet bewerken?

Klik op Bestand > Opties > Geavanceerd. , klik Excel optiesen klik vervolgens op de categorie Geavanceerd. Ga onder Opties voor bewerken op één van de volgende manieren te werk: Als u de bewerkingsmodus wilt inschakelen, schakelt u het selectievakje Bewerken rechtstreeks in cellen toestaan in.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Wat dit betreft, hoe haal je een wachtwoord van een document in word?

Een wachtwoord van een document verwijderen

  1. Open het document en voer het wachtwoord voor het document in.
  2. Ga naar Bestand >Info > Document beveiligen > Met wachtwoord versleutelen.
  3. Wis het wachtwoord in het vak Wachtwoord en klik op OK.
Kan Inhoud versleutelen om gegevens te beveiligen niet aanvinken? Encrypted File System gebruiken

Klik met de rechtermuisknop op de map die je wilt versleutelen en kies voor Eigenschappen. In het eigenschappenvenster klik je op de knop Geavanceerd. Je vindt deze knop op het tabblad Algemeen. Plaats vervolgens een vinkje bij de optie Inhoud versleutelen om gegevens te beveiligen.

Hoe kan ik een PDF bestand beveiligen?

Er zijn een paar manieren om een PDF-bestand te beveiligen:
1. Gebruik een wachtwoord: U kunt uw PDF-bestand met een wachtwoord beveiligen door het in Adobe Acrobat te openen en naar Bestand -> Eigenschappen te gaan. Onder het tabblad 'Beveiliging' kunt u een wachtwoord voor het document instellen.
2. Gebruik encryptie: U kunt uw PDF-bestand ook coderen voor extra beveiliging. Open hiervoor het bestand in Adobe Acrobat en ga naar Bestand -> Eigenschappen. Onder het tabblad 'Beveiliging' kunt u 'Coderen met wachtwoord' selecteren.
3. Gebruik watermerken: Watermerken zijn een geweldige manier om mensen ervan te weerhouden uw PDF-bestand te kopiëren of af te drukken. Om een watermerk toe te voegen, opent u het bestand in Adobe Acrobat en gaat u naar Extra -> Watermerk.
4. DRM gebruiken: DRM (Digital Rights Management) is een technologie die kan worden gebruikt om PDF-bestanden te beschermen. Er zijn een paar verschillende DRM-oplossingen beschikbaar, dus u moet onderzoeken welke het beste is voor uw behoeften. Wat dit betreft, wat is de laatste versie van excel? De laatste versie van Excel is Excel 2016.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Dienovereenkomstig, waarom zie ik geen tabbladen in excel?

Zorg ervoor dat de optie Bladtabs weergeven is ingeschakeld. Dit kan op de volgende manieren: In alle andere Excel-versies gaat u naar Bestand > Opties > Geavanceerd. Controleer onder Weergaveopties voor deze werkmap of het selectievakje bij Bladtabs weergeven is ingeschakeld. Hoe kun je zien welke Excel versie ik heb? Opmerking: Als u Account niet ziet of er is al een bestand of document geopend, kiest u Bestand in het menu en klikt u vervolgens op Account of Help in de lijst aan de linkerkant. Onder Productgegevens ziet u uw Office-productnaam en soms ook het volledige versienummer.

Wat moet je als eerste doen wanneer maar een beperkt aantal cellen mogen worden gebruikt om gegevens in te voeren?

U kunt ook drukken op Ctrl+Shift+F of Ctrl+1. In de pop-up Cellen opmaken, op het tabblad Beveiliging, het selectievakje Vergrendeld uit en klik vervolgens op OK. Hierdoor worden alle cellen van het werkblad ontgrendeld wanneer u het werkblad beveiligt. Nu kunt u kiezen welke specifieke cellen u wilt vergrendelen. Kan een draaitabel niet bewerken op een beveiligd blad? Ja, dit is mogelijk. U kunt een beveiligde werkblad bewerken door het wachtwoord in te voeren wanneer u het werkblad opent.

Dus, hoe kan je ervoor zorgen dat de formules in een cel worden afgedrukt in plaats van de resultaten?

Om ervoor te zorgen dat formules in een cel worden afgedrukt in plaats van de resultaten, kunt u de optie 'Celwaarden weergeven' in het tabblad 'Start' van de 'Excel-opties' inschakelen.

Door Connelly

Vergelijkbare artikelen

Hoe haal ik de beveiliging van een Word document af? :: Welke optie hoef je niet handmatig uit te voeren Excel?
Handige links